reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Monia, z ciekawosci otworzylam twoja ankiete. Przepraszam, ale co ma wyznanie wspolnego z samopoczuciem/ zdrowiem po in vitro... No i zapomnialas dodac "brak wyznania" nie wszyscy w tym kraju sa religijni ://

kwiatek, super, bardzo sie ciesze, ze masz swoja blastke ze soba!!!

ja dzisiaj polazilam po molo. Pierwszy raz w tym roku! z mysla, ze to ostatni weekend w ciazy :)) nie ma to jak sie ludzic, no ale i tak bylo fajnie.

Witajcie dziewczyny, nie piszę ale śledzę Was w dalszym ciagu:) u nas juz 33 tydzien:D
mam do oddania jedno cale drugie w polowie zuzyte opakowanie lutinusa , jezeli ktoras jest zainteresowana dajcie znac, wysle.

Gotadora, Aduś dopytuję, bo mnie na szczęście ominęła ta wątpliwa przyjemność opuchniętych nóg po cc. :-) Pamiętam, że przed porodem byłam bardzo opuchnięta, nie weszłam w kapcie, które kupiłam sobie specjalnie do szpitala (a kupowałam je już w stanie opuchnięcia). Ale po cc. tak zaczęłam się pocić, że jak wróciłam ze szpitala to już w kapcie spokojnie weszłam:-) Ale może to inny rodzaj opuchlizny. Dotyczył całego ciała (jak widzę swoje usta i nos na zdjęciach zrobionych parę dni przed porodem to się nie poznaję normalnie):tak:

Witam w niedzielny poranek :-)

Gotadora, maluszki slodkie a jakie podobne do mamy :-) Niech zdrowo rosna a mamusia niech szybko wraca do formy.

Lolitka, tak bardzo mi przykro :-(

Madzialenak, gratuluje miesiecznicy Sebusia i zycze duzo zdrowka.

Miliaa, pozdrawiam i buziaki dla Marcelka.

Kwiatuszek, ciesze sie,ze tym razem mimo bolu trasfer sie odbyl i masz w brzuszku blastusia. Trzymam kciuki za mocne wgryzanie sie maluszka.

MILEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNY!!!!

Dzień dobry Mamusie :-)

Życzę wam miłej niedzieli, choć pogoda nas nie rozpieszcza.

1390511_582901755101385_1517978897_n.jpg

Zwolnienie mi zdecydowanie nie służy. Chyba mam za dużo czasu na rozmyślanie.
A od wczoraj jestem pełna obaw, czy aby wszystko jest w porządku. Ech...

Witajcie dziewczynki

Donoszę, że jeszcze żyję ale powoli wysiadam. 5 dni pod rząd na grzyby, potem oporządzanie ich, marynowanie. Wczoraj wpadłam na genialny pomysł robienia weków na zimę. Razem z mężem zrobiliśmy sałatkę i paprykę. Za tydzień dorobimy sałatki i jeszcze ogóreczki. A dzisiaj planuję zrobić knedelki i rosołek :-). Kompletnie mi odbiło, ale jakoś muszę myśli zająć. Jutro wizyta i jak zwykle znów napada mnie blady strach czy wszystko ok.

lawendowy coś się dzieje czy raczej to takie obawy od nadmiaru czasu i myślenia? Jeżeli od tego drugiego, to doskonale Cię rozumiem.

Miłego dnia dziewczynki

reklama
Do góry