• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

SonySony tutaj każdej po cc dają zastrzyki przeciwzakrzepowe. Mi w ciąży tylko raz spuchły nogi.

nie wie,czy nas puszczą dziś, jeszcze zrobią badanie biturbiny dla dzieci, jak będzie w normie to puszczą. A ja w pokoju mam dość fajną kobietkę, ale ... mgłaby uczyć niejednego faceta chrapania :sorry2:

reklama
Gotadora to dobrze że dostajesz profilaktykę przeciwzakrzepową :) Po zakrzepicy w ciąży kuzynki od mojej znajomej w pracy jestem na tym punkcie uczulona. Biedna po ciąży dalej w pończochach musi chodzić, a jak tylko zdejmie to zaraz noga spuchnięta jak balon. Lekarze rozkładają ręce. W ciąży skarżyła się na ból, ale ani ginekolog ani ortopeda nie zdiagnozowali choroby. Jak już w ostatniej chwili trafiła do szpitala to lekarz za głowę się chwycił i powiedział jej że to był ostatni moment...... Najgorsze że zakrzepicę można łatwo pomylić.

gotadora..Boziuniu, jakie cudeńka z twoich dzieciaczkow! caluski od cioteczki proszę przekazac! :*

madzialenak...gratuluje miesięcznicy Sebusia...jak ten czas szybko mija!:tak:

Sony...zbliza się twój koniec laby kochana...już niedługo ujrzysz swojego smyka!! czekam z niecierpliwoscia:-)

a u nas dobrze, malutki przesypia mi noc z jedna pobudka...karmie go jeszcze kolo 10-11, wstaje o 3.30 i potem do 7.30 spi:rofl2::tak: matka szaleje ze szczęścia, ze może pospać, bo poltora miesiąca nie zmruzylam prawie oka...
nawet mam czas teraz poczytać ksiazke w dzień, bo maluszek polubil leżaczek z wibracjami, wibruje mu tylek u jest OK!
we wtorek byliśmy na szczepieniu, Marcul bardzo grzeczny, balam się jakiejś goraczki, ale nic nie wystapilo, wiec bylam spokojna. jedyne co to oblozylam mu raczke woda z soda, żeby zmniejszyć bol, pomoglo:-D jest kozak!
wazylismy go u pediatry i ma już 5200!, 2 kg do przodu od wyjścia ze szpitala:tak: na samym cycu!
tez byliśmy na badaniu bioderek i wszystko super:-D
ja zaczelam wprowadzać do mojego menu powoli sery, nabial, przyprawy itd. maluszka czasami boli przez to brzuszek, ale ja jestem zdania, ze powoli trzeba go przyzwyczajać. dodatkowo przepajamy go woda, herbatka z kopru wloskiego ale nie bardzo mu smakuje...:-(

pozdrawiam was wszystkie i podczytuje w miare na bierzaco, ale rzadko się odzywam, bo nie mam za bardzo czasu:zawstydzona/y: jakby nie było trzymam mocno za was kciuki &&&&&

Akt. dot. Gosia_1983... (zamieniacie się miejscami na tej liście jak przekupki :-))

PAŹDZIERNIK

1. SONY (18 październik) – syn Paweł

2. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
3. MILAGROS (23 październik - cc) – córka Zosia
4. GOSIA_1983 (25 październik - cc) – córka Milena
5. AGAPL (26 październik) – córka Victoria

LISTOPAD

6. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
7. HOLA (27 listopad) – syn Karol

GRUDZIEŃ

8. MALINUŚ (13 grudzień) – córka Marcelka
9. MARTKA (18-20 grudzień) – syn Eryk

STYCZEŃ

10. IKASIA (18 styczeń 2014) - syn Tymon
11. MEMORIES (25 styczeń 2014) - syn

LUTY

12. DARII (2 luty 2014) - córka Julia

MARZEC

13. MajaSauer ( 6 marzec 2014) - syn Maksymilian
14. ALEKSANDRETTA (8 marzec 2014) - syn
15. SYLWIA1985 ( 15 marzec 2014) - prawdopodobnie syn

KWIECIEŃ
16. MAZANKA (26 kwiecień 2014)

17. LAWENDOWY SEN (12 maj 2014)
Raczej już tak zostanie zwłaszcza przy cesarkach bo przy naturalnych mogą zajść zmiany :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry