reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak, to prawda, zasypało nas trochę:) U mnie dziś relaks:)

Sylwia
, pingwinek czy my się widzimy we wtorek o 11? Jeśli tak, to gdzie w końcu? W Galerii Mokotów?

Miłej niedzieli!!!

Lawendowy, Swiss i okolice to moja ulubiona miejscowka w Gdansku :))

Aaaa zapisalam mloda na ten basen co mi mowilas.... I jest na liscie rezerwowej cokolwiek to znaczy :/ ale pierwsza. W innych godzinach bylaby 12 na liscie czekajacych. Moze juz Zosie zapisz?

Milagros, super, że Sówka została zapisana na basen.
Pierwsza na liście rezerwowej oznacza, że jeśli ktoś zrezygnuje z miejsca, to ona automatycznie wskakuje na listę właściwą i będzie mogła się pluskać w basenie.
A wiesz, że to nie jest wcale głupi plan z tym zapisaniem naszej?! Jutro tam zadzwonię:-)
Hmm, jeśli wszędzie są takie kolejki, to może się już rozejrzę za studiami dla Zosi. O przedszkolu już nawet nie marzę ;-)

Avocado
, no niestety. Basen jest w innej okolicy. Dla ułatwienia dodam, że nowo otwarty ;-)

reklama
Hej! Dziewczyny możecie mi powiedzieć jak sie wkleja suwaczek ? Ja go stworzyłam ale nie umiem go wkleić. Jakaś ograniczona jestem w tym temacie.

Do góry