reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kotuska inhalacje ziołowe na 100% możesz robić, również wodę morską spray. Dodatkowo czosnek i moje ostatnie odkrycie napad z imbiru z gożdzikami, cytryny i miodem - pycha :)

bziumelka, chciałabym aby i mi już brzuch wywaliło ! ;-) Albo żeby już było coś widać.

Mi znów ból gardła dokuczał przez weekend ale płukałam ciepłą wodą z solą i puściło, mam nadzieję !

Ostatnia edycja:
Ona niestety za dużego wyboru nie ma, ja brałam tylko wegiel aby nie miec biegunki a w szpitalu dali mi Taninal 3x2... Jak mozesz to dużo pij abyś nie odwodniła siebie i dziecka, jak dasz rade to rob wode z cukrem i miodem i to pij... A jak nie dasz rady i bedzie z Ciebie mocno leciec to jedz wieczorem na IP i podłącza Ci kroplówki nawadniajaco - wzmacniajace.

Lisska masz jeszcze czas na brzuch ciążowy :) Ja tez długo nie miałam i było łatwo ukrywać a w przeciągu paru dni wystrzelił i teraz nawet jak kurtke zakładam to widać...

No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... Oby czas do porodu szybko Wam zleciał i maluch był zdrowy :)

reklama
Bziumelka super ze juz brzuszek widoczny ;-) tez juz chce tak ;-)

A moze cos zjadlas ze takie rewelacje masz? Hmm jak sie czujesz?

Liskka jeszcze troszke i brzuch bedziesz miala.. cierpliwosci ;-)

Do góry