reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Szczerbatka gratulacje Mamuśka!

Bziumelka &&&&&& za szybki porod.

Emilka jutro Wasz dzien. &&&&&&&

infinity ale masz piękną córeczkę. Mam nadzieje, ze kolki sie juz skończą, a mała bedzie pieknie rosła.

A my dzis z meźem w szpitalu byliśmy zobaczyć porodówkę. Sale do porodów rodzinnych sa super. Tylko jestem oburzona, ze dla ojców kanapy, zamiast metalowych krzeseł. Hehe.... My mamy cierpimy, a oni mają luksusy:sorry2: Ech!

reklama
Szczerbatka gratulacje, witamy synusia po drugiej stronie brzuszka.

Emilia jutro wasz dzień, trzymam kciuki

Bziumelka może jutro też urodzisz.

Kasik no no synek ładnie waży. ważne, że wszystko jest ok

Anulla ja mam z zaleceniach po usg połówkowym, że kolejne mam zrobić w 30 tc. Może ze względu na łożysko.

Dzisiaj miałam endokrynologa i w końcu moje wyniki się poprawiły tzn ft4 podrosło, a przez ostatnie dwa msc spadało.
A jeśli chodzi o wagę, to pod koniec grudnia byłam 8 kg na plusie. W przyszłym tyg mam wizytę i pewnie już będzie ok 10 kg na plusie. Średnio przybywa mi 1,5 - 2 kg na msc :-[

Hej Dziewczyny,

Smerfeta na innym wątku zmotywowała mnie, żebym do Was zajrzała. Wiecie jak to jest na początku bałam się zapeszyć i jakoś ten czas tak zleciał. Z tego co widziałam w kalendarzu, to nie ma jeszcze żadnej czerwcówki. Ja mam termin z pierwszego USG na 14 czerwca, ale w związku z tym, iż spodziewam się bliźniaków, to rozwiązanie może następić wcześniej. W zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że prawdopodobnie będzie parka, Mateusz i Zuzia :tak: Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do Was.

Agawa jak dla mnie to dla tatusiów to kołki do siedzenia powinny byc , krzesło to juz za duzo :)

Luize witaj ciezaroweczko :)
po wizycie..... Cały czas myslalam zeby sie położyć w swoim wyrku, tak mi niewygodnie i wszystko bolało :/
A nasz synek wazy juz 2760!!!!! A tydzien temu w czwartek ważył 2300 wiec troszke mu sie przywaliło :p ale doktorek obstawia ze bedzie ważył 3100-3200 i zapewne urodzę w jakis poniedziałek :p bo akurat ma tak dyżury nasz lekarz :) w poniedziałek ide na ktg i bede miała wymaz na GBSa , niestety zdjęcie jest nieczytelne , młody schował
Sie macicą podobno , wiec nie bedzie prezentu na dzien babci i dziadka. Franek daleko jeszcze od szyjki wiec nie wiem co mnie tam dźga :/ podobno 3 tyg i "wypluje" :p
Nie chciałabym sie wychylić z kolejki rodzących , żebyście sie na mnie nie obraziły :p

Luize no jesteś :-D na tym wątku zmotywujesz się do kompletowania wyprawki dla maluszków. Kupiłaś już coś?

Genna daj znaka co u lekarza. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK.

Dziś w nocy chyba za szybko przekręciłam się na drugi bok, pociągnęło coś i teraz kłuje mnie w okolicach pępka. Wzięłam nospe i tak powoluuuutku przechodzi

Edit.
Genna już napisałaś :-) cieszę się, że jest OK i że Franek rośnie jak na drożdżach :)

Aisa, ja narazie nie mam wskazań do kolejnych badań prenatalnych i jeśli mój lekarz nic nie znajdzie dodatkowego to nie pójdę na nie. Obym nie musiała, bo nie chcę płacić za nie i się bardziej stresować. Chybaże trzeba będzie to pójdę.

Luize, witamy kolejną ciężaróweczkę:) i to przyszłą mamusię podwójnego szczęścia;-). Super, że parka i już dawno mogłaś do nas dołączyć, a nie w 20tc ;-). Pewnie Lisska dopisze Cię do kalendarza jak wejdzie na forum :)

Genna i jak się czujesz? trochę lepiej? Malutko rzeczywiście przytyłaś, no i będzie mniej do zrzucenia po porodzie:)
edit. już napisałaś:) super, że z maluchem wszystko ok. i już za 3 tyg może Go przytulisz, ale super:)) Czas teraz jeszcze szybciej zleci.

Ostatnia edycja:
reklama
STYCZEŃ
1. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
2. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
3. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
4. Emilia M (22 styczeń) syn Filip

LUTY
5. ewelina.br (4 luty) syn Filip
6. Medalikara (14 luty) córka Helenka
7. Genna (20 luty), syn Franuś
8. montana8 (26 luty) córka Zosia