reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

genna mnie juz jakis czas kłuje w sxyjce i cos boli podbrzusze jak na okres . teraz jeszcze bol.w dole plecow . a dzis zauwazylam jak by wode bardzo malo na wkladce jak by taka wilgotna byla . ale nie.wiem co to . :rolleyes:

reklama
Ewelina szyjka to kłuje mnie od 2 tygodni i to coraz częściej , od tygodnia nie ma godziny by mnie nie kula a od kilku dni znowu podbrzusze jak na miesiączkę , juz chciałabym aby w tą lub w tą bo zaczynam sie bać porodu i coraz częściej mysle o CC

jak bylam u Dr to powiedzial ze to :/ moze tak byc . no ja juz tez sie niecierpliwie bo to bolibtamto boli ... i to czekanie
bedzie dobrze damy rade .

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy to możliwe, że skurcze B-H są odczuwalne tylko z jednej strony brzucha czy to moje dziecko może się tak rozpychać? Leżę i w ciągu ok 2 godz brzuch zrobił się dosyć mocno napięty i twardy ale tylko po prawej stronie i najbardziej obok pępka. Z lewej strony był normalny, miękki. Jakieś dwa tyg temu też tak miałam. Mały się wierci i z kolei kopanie czuję po lewej stronie.

Ewelina mój tez dzisiaj powiedział ze to juz tak bedzie , przerazilam sie !!!!!

A moj brzuch podczas USG zrobił sie taki Mega niesymetrycNy ze szok!!!!! Aż dr z moim sie śmiali , Szkoda ze telefon był tak daleko haha , zdjęcie bym zrobiła , młody wypiął sie do doktora Dupcią a z drugiej strony pustka , brUch sie zapadł :p

reklama
Moj to jest dziwny , ostatnie 2 dni szaleje tak , ze go niepoznaje !!!!! Poprzedzające 2 dni była cisza , czyli standard a teraz to sie wściekł Poprostu, wie ze matka nie ma
Zamiaru jechac na IP haha,

Do góry