reklama

lilka-1986
Fanka BB :)
Malusienki ja teraz mam taki a zaczelam 7 mc

lilka-1986
lilka-1986
kasik36
Jejku dziewczyny jak Wy to zrobilyscie, ze tak szybko pozbylyscie sie brzucha? Ja 5 tygodni po cc mam brzuch jak w 4 mc  Przytylam przed ciaza na encortonie i chyba te kg mi zostaly bo do wagi sprzed encortonu mam jeszcze 6 kg
 Przytylam przed ciaza na encortonie i chyba te kg mi zostaly bo do wagi sprzed encortonu mam jeszcze 6 kg  Dzisiaj szukalam jakiejs bielizny modelujacej bo tylko jedne spodnie dopinam. Niestety w Elblagu malo sklepow z bielizna. Chcialam najlepiej body ale nic pasujacego nie znalazlam
 Dzisiaj szukalam jakiejs bielizny modelujacej bo tylko jedne spodnie dopinam. Niestety w Elblagu malo sklepow z bielizna. Chcialam najlepiej body ale nic pasujacego nie znalazlam  W necie jest sporo ale jak kupic bez mierzenia? Moze cos mi polecicie? Bylam w Esotiqu i Triumphie ale w tym drugim byly tylko duze rozmiary. W ogole ta bielizna taka lipna bo ma zwykly material, bez zadnych wzmocnien na brzuch a na tym mi najbardziej zalezy. Moja mama kiedys takie fajne kupowala z Triumpha ale nie znam nazwy i nie wiem czy jeszcze produkuja.
 W necie jest sporo ale jak kupic bez mierzenia? Moze cos mi polecicie? Bylam w Esotiqu i Triumphie ale w tym drugim byly tylko duze rozmiary. W ogole ta bielizna taka lipna bo ma zwykly material, bez zadnych wzmocnien na brzuch a na tym mi najbardziej zalezy. Moja mama kiedys takie fajne kupowala z Triumpha ale nie znam nazwy i nie wiem czy jeszcze produkuja.

lilka-1986
Kasik ja nie pomoge bo ja nie uzywalam takiej bielizny bo nie wolno mi bylo po cc.

kasik36
Lilka 6 tygodni po cc juz chyba mozna?

Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Milena wow, jaki miałaś malusi brzuszek  A mi położne w szpitalu mówiły, że mam mały, a mam sporo większy niż Ty przed porodem
 A mi położne w szpitalu mówiły, że mam mały, a mam sporo większy niż Ty przed porodem  No a teraz ani śladu po nim
 No a teraz ani śladu po nim 
Lilka, Ty też szczuplutka jesteś i po cc ani śladu brzuszek płaski bardzo Pewnie teraz też tak będzie.
 Pewnie teraz też tak będzie. 
Kasik ja nie pomogę. Wiem, że kiedyś w lidlu były takie bielizny, ale chyba właśnie bez żadnych usztywnień itp.

Lilka, Ty też szczuplutka jesteś i po cc ani śladu brzuszek płaski bardzo
Kasik ja nie pomogę. Wiem, że kiedyś w lidlu były takie bielizny, ale chyba właśnie bez żadnych usztywnień itp.
liskka
Milena, gdzie ten Nikos sie tam zmieścił  ja tez nie mam dużego ale juz mi tak cieżko ...
 ja tez nie mam dużego ale juz mi tak cieżko ...
Byłam z tym kremem i panie chciały mi wmówić ze to data produkcji a nie ważności. Wg nich data ważności to 9m od otwarcia, czyli jakbym kupiła go i nie otwierała przez x lat to byłby ciagle dobry?? A wogole potem stwierdziły ze nie mogą przyjąć zwrotu bo go juz otworzyłam. I nie miłe były jak cholera . Rozumiem ale to nie moja wina ze sprzedały mi przeterminowany. Moj M zamiast mnie poprzeć to stwierdził ze maja one racje !!! Pozniej w innych sklepie sprawdzaliśmy i na kazdym widniała data 2016 wiec jakim cudem była to data produkcji ?!
Co mam teraz zrobic z takim kremem ... Do kosza chyba.
Na termin mojego powodu przewidują prognozy temperaturę 38C . Fajnie co nie ? ...

Byłam z tym kremem i panie chciały mi wmówić ze to data produkcji a nie ważności. Wg nich data ważności to 9m od otwarcia, czyli jakbym kupiła go i nie otwierała przez x lat to byłby ciagle dobry?? A wogole potem stwierdziły ze nie mogą przyjąć zwrotu bo go juz otworzyłam. I nie miłe były jak cholera . Rozumiem ale to nie moja wina ze sprzedały mi przeterminowany. Moj M zamiast mnie poprzeć to stwierdził ze maja one racje !!! Pozniej w innych sklepie sprawdzaliśmy i na kazdym widniała data 2016 wiec jakim cudem była to data produkcji ?!
Co mam teraz zrobic z takim kremem ... Do kosza chyba.
Na termin mojego powodu przewidują prognozy temperaturę 38C . Fajnie co nie ? ...
reklama