.szkrabek
Fanka BB :)
Fusun - to nic dziwnego, że nie chcesz sn - utknięcie w kanale rodnym to nic przyjemnego... 
Ja miałam bóle z krzyża właśnie przy synku i też miałam wrażenie, że mnie rozerwie na pół... bardzo się męczyłam, ale tylko 8h ;-)
A wiesz, że nie wiedziałam, że można mieć raz takie a raz takie... myślałam, że kazda ma jakąś predyspozycję - albo bóle z krzyża, albo z brzucha... czy to oznacza, że mam szansę nie mieć krzyżowych tym razem??? Baaaardzo bym chciała ich nie mieć!!!

Ja miałam bóle z krzyża właśnie przy synku i też miałam wrażenie, że mnie rozerwie na pół... bardzo się męczyłam, ale tylko 8h ;-)
A wiesz, że nie wiedziałam, że można mieć raz takie a raz takie... myślałam, że kazda ma jakąś predyspozycję - albo bóle z krzyża, albo z brzucha... czy to oznacza, że mam szansę nie mieć krzyżowych tym razem??? Baaaardzo bym chciała ich nie mieć!!!

ale to cudowne zmęczenie, co? ja jestem ciekawa jak to będzie. Jak szybko się zwlekę z łóżka po porodzie...Co do zzo tez słyszałam,że się nei podaje jak akcja idzie szybko, albo za wolno. Bo zzo spowalnia akcje porodową, a tak to w bólach ale szybciej
A te czopki działały?