pisanka89
Fanka BB :)
Ja też nie wychodzę bezŚcinałam i ombre. Za to ja bez makijażu nie moglabym wyjść z domu. Nie dość ze mnie wysypuje cały czas to jeszcze mam czerwone place przy nosie jakbym popiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie wychodzę bezŚcinałam i ombre. Za to ja bez makijażu nie moglabym wyjść z domu. Nie dość ze mnie wysypuje cały czas to jeszcze mam czerwone place przy nosie jakbym popiła
Kochanie to przez tarczyce tez wypadaja wlosy namietnieJa też nie wychodzę bezwgl jak czesze włosy to strasznie dużo leci mozr dlatego że czesze co drugi dzień jak myje...? Ale e ciazy niby nie wylatuja a ja dwie szczotki oczyszczam...jeszvze dzisiaj mi się włosy "porwały" i wielki kawał z klakiem został...ja chyba niedługo będę lysa...ja myske nad sombre
![]()
Nawet mój pies załatwia się moimi włosami.jje wszystko z podlogi... I wychodzą jej takie korale na moim włosie..anika - bo moim zdaniem ludzie widza to co chca i kiedy chca widziec...
pisanka to bedziemy obie lyse mnie tez te klaki wkurzaja najbardziej na podlodze![]()
Popieram !Kochanie to przez tarczyce tez wypadaja wlosy namietnie
Pisanka glupoluNawet mój pies załatwia się moimi włosami.jje wszystko z podlogi... I wychodzą jej takie korale na moim włosie..
Oj tam oj tamPisanka glupolu![]()
![]()
![]()