pisanka89
Fanka BB :)
Jak tak dalej będzie to myślę o zageszczeniu włosów...2 tys i masz na tak długo aż będą wystawaly doczepy. U mbie to pewnie 10 lat bo tak mi wolna rosnąMi tez ostatnio włosy wyłażą garściami:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak tak dalej będzie to myślę o zageszczeniu włosów...2 tys i masz na tak długo aż będą wystawaly doczepy. U mbie to pewnie 10 lat bo tak mi wolna rosnąMi tez ostatnio włosy wyłażą garściami:/
anika - bo moim zdaniem ludzie widza to co chca i kiedy chca widziec...
pisanka to bedziemy obie lyse mnie tez te klaki wkurzaja najbardziej na podlodze![]()
Ja strajkuje i meczu nie oglądam. Nie lubię i nie mam ochoty...mam straszne skurcze w nogach wzięłam magnez i czekam na efekty. Wiecie co jakby te witaminy i leki które bierzemy były jak grzybki halucynki ale tylko pozytywnie to by nam szybko minęło te 9 mc i byśmy się nie przejmowalyGłowa mi pęka, a tu druga połowa meczu, chciałabym do końca zobaczyć, ale chyba nie dam rady. Zjadłam arbuza, gruszkę i czuję się jak beczka
Ja na szczęście mam dużo włosów i rosną w zastraszającym tempie, co 3 tyg mam juz ponad cm odrosty (niestety siwego bleee)Jak tak dalej będzie to myślę o zageszczeniu włosów...2 tys i masz na tak długo aż będą wystawaly doczepy. U mbie to pewnie 10 lat bo tak mi wolna rosną
Miałam kiedyś loki do pasa niestety w raz z okresem dojrzewania zaczęły marniec i mam.teraz 3 na krzyżJa na szczęście mam dużo włosów i rosną w zastraszającym tempie, co 3 tyg mam juz ponad cm odrosty (niestety siwego bleee)
To zes pojechalaNawet mój pies załatwia się moimi włosami.jje wszystko z podlogi... I wychodzą jej takie korale na moim włosie..
Jeszcze stare bereciary potrafia powiedziec ojej jaki pani ma wielki brzuch i dalej siedzimasz rację, rzadko kto z kolejki widzi i reaguje, już bardziej sprzedawczynie... to jak sytuacja w tramwaju, nagle wszyscy spogladaja w okna, telefonu lub na paznokcie![]()