Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Skąd jesteś ?w której klinice podchodziłaś?Ze mnie zawsze musi to spotykać ;/ wszystkie macie czarne na białym po pierwszej czy drugiej becie czy cos z tego brdzie czy nie bo albo hcg jest albo go nie ma ;/ a ja juz 24dpt beta gówniana a lekarz karze czekać bo jednak rośnie ;/ powiedział mi dzisiaj ze u mnie wychodzi 5 tydz i moze nie byc nic widać na Usg ( nie mówił ze hcg musi byc powyżej 1000) i ze w ogóle to chciał mnie zobaczyć dopiero za dwa tygodnie ale beta trochę za mało rośnie jednak i on musi zobaczyć czy wszystko ok i gdzie sie ciaza zlokalizowała.To ja sie go pytam znow o ta pozamaciczna a on mówi ze trochę za wolno rośnie na pozamaciczna ale musi mnie zbadać ;/ i bądź tu mądry cierpliwy i sie nie denerwuj ;(((
W invimedzie we WrocławiuSkąd jesteś ?w której klinice podchodziłaś?
Z tego co się orientuję we Wrocławiu są inne kliniki leczenia niepłodności, ja na twoim miejscu zadzwoniłam i spróbowała umówić się na wizytę w którejś z nich, bo to co twój lekarz robi moim zdaniem mija się z celem.W invimedzie we Wrocławiu
W invimedzie we Wrocławiu