reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Z tego co się orientuję we Wrocławiu są inne kliniki leczenia niepłodności, ja na twoim miejscu zadzwoniłam i spróbowała umówić się na wizytę w którejś z nich, bo to co twój lekarz robi moim zdaniem mija się z celem.
W invimedzie mam jeszcze 3 mrozaczki (podchodzimy komercyjnie) i nie planuje drugiej stymulacji

Póki co wszystko jest ok, pierwsza beta 10 dpt 58,47 druga 12 dpt 159,65 dziś jest 15 dpt i o 14 odbieram trzecią betę, progesteron z 12 dpt 21,9 także wszystko jak na razie suę układa .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To gratulacje ;) ja wlasnie byłam w wc i plamie na brązowo wiec Wszysyko moze w końcu sie wyjaśni

reklama
Nie zawsze takie plamienie oznacza najgorsze... miej nadzieje, może luteiny trzeba dołożyć, skonsultuj się z lekarzem koniecznie, trzymam kciuki, będzie dobrze [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie raczej dobrze nie bedzie ;/ progesteron 6dpt miałam 14 i mam duże dawki tak sadze (3x1 duphaston i 3x2 luteiny ) wiec mi w sumie na rękę żeby sie wyjaśniło w końcu bo umknie zle rośnie beta i nie rokuje dobrze ;(

Do góry