Wow, ale szybko poszło! Gratulacje! Dużo zdrówka dla WasDziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś3550g i 56 cm chłopaka
Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, ale szybko poszło! Gratulacje! Dużo zdrówka dla WasDziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś3550g i 56 cm chłopaka
Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu
![]()
PowodzeniaCześć mamuski, Pragne Was poinformować że w poniedziałek idę na oddział i będę biała planowe CC, obecnie leżę w domku już z małym rozwarciem i czekam na ten najpiękniejszy dzień![]()
Cześć mamuski, Pragne Was poinformować że w poniedziałek idę na oddział i będę biała planowe CC, obecnie leżę w domku już z małym rozwarciem i czekam na ten najpiękniejszy dzień![]()
Cześć mamuski, Pragne Was poinformować że w poniedziałek idę na oddział i będę biała planowe CC, obecnie leżę w domku już z małym rozwarciem i czekam na ten najpiękniejszy dzień![]()
Leżę sobie już i czekam na jutro, ale stres emocje są ogromne nie wiem co większePowodzenia!! Pieknego spotkania z Maluszkiem!![]()
Już się cyckami nie nakręcaj. U mnie nigdy nic nie laciali a mleko było.Leżę sobie już i czekam na jutro, ale stres emocje są ogromne nie wiem co większe
Maluszek mój ma mieć niby 3445g, taka mała kluseczka. Chodź badał martwią mnie moje piersi... Nic z nich nie leci, nie bolą![]()
Ale co ma lecieć? To porod uruchamia laktacje, a Ty jeszcze nie rodzisz. Nie nakrecaj sie. Jutro najważniejsze to przystawiać, maluch zrobi swoje. Teraz sie ciesz, a nie martw na zapas [emoji6]Leżę sobie już i czekam na jutro, ale stres emocje są ogromne nie wiem co większe [emoji854]
Maluszek mój ma mieć niby 3445g, taka mała kluseczka. Chodź badał martwią mnie moje piersi... Nic z nich nie leci, nie bolą [emoji2368]