reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

ale to normalne ze wymagaja testu przed przyjeciem. Grunt zeby nie przyszlo im do glowy dziecka izolowac, reszta to pikus.
W państwowym szpitalu też robią test? Do tej pory w tej klinice nic nie chcieli , ale dzwoniłam do nich w tamtym tygodniu to powiedzieli że teraz test jest wymagany 😢, sory dziewczyny ja wiem że wiele z Was będzie rodziło państwowo i ok, ale ja tyle się nasluchalam w większości o położnych i pielęgniarkach że panicznie boję się tam rodzić, ehhhh no juz co ma być to będzie 😒

reklama
W państwowym szpitalu też robią test? Do tej pory w tej klinice nic nie chcieli , ale dzwoniłam do nich w tamtym tygodniu to powiedzieli że teraz test jest wymagany 😢, sory dziewczyny ja wiem że wiele z Was będzie rodziło państwowo i ok, ale ja tyle się nasluchalam w większości o położnych i pielęgniarkach że panicznie boję się tam rodzić, ehhhh no juz co ma być to będzie 😒
nie wiem jak jest w Polsce, ale u nas absolutnir w kazdym szpitalu masz wymaz przed przyjeciem.
A Twoj strach rozumiem. Niestety masa jest slych historii z porodowek. Ale jest tez masa dobrych i oby Twoja taka byla. Jakims tam zabezpieczeniem przed tym zlym na porodowce jest wykupiona polozna, ale wiadomo - nie kazdy moze ja miec.

To nie jest tak, że państwowe szpitale to zło. Nie jest lekko i wszystkiego musisz się domagać ale nie jest tak strasznie. A masz możliwość rodzie prywatnie to pewnie. Będę z całych sił trzymać za Was kciuki i czekam na dobre wieści!!

@fredka84 tak sobie o Tobie pomyślałam, że jak będziesz karmić mm to może będziesz zainteresowana butelkami Lansinoh mam 3, 2 o pojemności 160ml i 1 o pojemności 240ml i smoczki S. Teraz robię porządki po synu to jakbyś chciała jakieś ubrania zobaczyć to pisz bo wszystko trzymałam, ubranka, kombinezony, kurtki, czapki, skarpety, rożki, śpiworki, nawet komplet do chrztu 😁 a już mi miejsca brakuje. Mój jest z początku maja.

@fredka84 tak sobie o Tobie pomyślałam, że jak będziesz karmić mm to może będziesz zainteresowana butelkami Lansinoh mam 3, 2 o pojemności 160ml i 1 o pojemności 240ml i smoczki S. Teraz robię porządki po synu to jakbyś chciała jakieś ubrania zobaczyć to pisz bo wszystko trzymałam, ubranka, kombinezony, kurtki, czapki, skarpety, rożki, śpiworki, nawet komplet do chrztu 😁 a już mi miejsca brakuje. Mój jest z początku maja.
Kurczę, szkoda że wcześniej nie pisałaś. Butelek mam 3 małe i jedna większą. A z ciuchami jestem zabezpieczona do rozm 86😜. Siostra mnie wspomogła i na vinted przepadałam z zakupami 😜

Tak ogólnie te vinted to samo zło 😂
Ja na vinted poluje zawsze na perełki typu kombinezon np. Jojo maman bebe, reima, reflex, colorkids, didriksons, normalnie to są w h... drogie ubrania a tam można kupić często nowe na ułamek ceny, no i bardzo lubię ubranka i czapki z wełny merino są świetne, szczególnie czapki, dziecko się nie poci.

reklama
Do góry