Riddikulus
Fanka BB :)
Nic dodać nic ująć.aha czyli zafundowal Ci tydzien w szpitalu tylko dlatego, ze Cie nie slucha. Bosko. I lekow tez nie umie odstawic kiedy powinien, bo proga tez za duzo bierzesz jak na ten etap… No slabo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic dodać nic ująć.aha czyli zafundowal Ci tydzien w szpitalu tylko dlatego, ze Cie nie slucha. Bosko. I lekow tez nie umie odstawic kiedy powinien, bo proga tez za duzo bierzesz jak na ten etap… No slabo.
Jaki masz prg wysoki?Nic dodać nic ująć.
Co ty mówiszW końcu powiew zmian , może i porody będą normalnie z ojcami. Znoszą kwarantanny po kontakcie, będzie można w miarę normalnie funkcjonować. Oby to był koniec tego cyrku z covidem.
Juz dawno nie mierzyłam.Jaki masz prg wysoki?
Ja równieżCo ty mówisz. Muszę jakieś wiadomości obejrzeć bo nie wiem co się dzieje
![]()
Ja też mam zrobić test na dzień/dwa przed przyjęciem na oddział.Moja klinika w której chce rodzić wymaga negatywnego testu żeby mnie przyjąć, walić to że męża nie wpuszcza, no tylko na 2h po porodzie, potem na wypis może tylko przyjechać po nas , ale trudno przeżyję, ale jak mi wyjdzie test pozytywny to ja nie wiem co zrobię, usiądę tam chyba I zacznę płakać, boję się rodzić w państwowym szpitalu![]()
ale to normalne ze wymagaja testu przed przyjeciem. Grunt zeby nie przyszlo im do glowy dziecka izolowac, reszta to pikus.Moja klinika w której chce rodzić wymaga negatywnego testu żeby mnie przyjąć, walić to że męża nie wpuszcza, no tylko na 2h po porodzie, potem na wypis może tylko przyjechać po nas , ale trudno przeżyję, ale jak mi wyjdzie test pozytywny to ja nie wiem co zrobię, usiądę tam chyba I zacznę płakać, boję się rodzić w państwowym szpitalu![]()