motylek24
Fanka BB :)
Droga, poczekam na promocjęTen dziad ma tam drapak i sobie na nim siedzi
Porcelana piękna. Ale to już trza pożyczkę brać żeby skompletować zastawę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Droga, poczekam na promocjęTen dziad ma tam drapak i sobie na nim siedzi
Porcelana piękna. Ale to już trza pożyczkę brać żeby skompletować zastawę
![]()
Hehehehrh jaki zajebisty !!!!!O, tu zobaczcie jak jest obserwacja. Czasem czuję się inwigilowana
![]()
Tak dzisiaj
Jeszcze troszkę, ja ponad tydzień jeszcze muszę czekać, a też już bym chciała ją zobaczyćJa jutro jestem 3 w kolejce więc będę mieć pewnie między 10 a 11 cesarkę... Jej jak mi się dzisiaj dłuży...![]()
Jutro o tej porze będziesz już mieć Hanię w ramionachJa jutro jestem 3 w kolejce więc będę mieć pewnie między 10 a 11 cesarkę... Jej jak mi się dzisiaj dłuży...![]()
Hahhahah padłamO, tu zobaczcie jak jest obserwacja. Czasem czuję się inwigilowana
![]()
zaparc. Niestety zazwyczaj suplementacjs zelaza tak sie konczy. A co do moczu to nie wiem, ale pic musisz. Moze trzeba powtorzyc badanie?Dziewczynki
Ktoras moze miała erytrocyty w moczu? Wyszly mi drugi raz. Jakby sa caly czas. Wczesni pilam duzo, ale jak wymioty wjechaly to i pic sie boje:/
Tez juz dostalam żelazo na anemie… czego sie spodziewac po jego zażyciu??
Ono juz powtarzane. Dwa razy i za kazdym razem sa erytrocyty. Zrobie trzeci.zaparc. Niestety zazwyczaj suplementacjs zelaza tak sie konczy. A co do moczu to nie wiem, ale pic musisz. Moze trzeba powtorzyc badanie?