U mnie była połozna ze szpitala i było za darmoTo ja widze tutaj kurs 5 x 3 h
Prowadza pracownicy szpitala z dobra opinia 600 zl i zastanawiam sie nad nim wlasnie..
A jak ty się w ogóle czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U mnie była połozna ze szpitala i było za darmoTo ja widze tutaj kurs 5 x 3 h
Prowadza pracownicy szpitala z dobra opinia 600 zl i zastanawiam sie nad nim wlasnie..
no to u Was jakoś inaczej Kochana bo za darmo te zajęcia byłyTo ja widze tutaj kurs 5 x 3 h
u nas z przychodni to później ona będzie przyjeżdżała na te wizyty więc luzU mnie była połozna ze szpitala i było za darmo
Muslinowe to grubsze od tetry a bambusowe to grubsze od muslinuA te pieluszki do uzytku codziennego (karmienia, kąpania itp) to macie bambusowe, muslinowe czy zwykle??
Bo tez odkrylam juz to![]()
bambusowe sa super w lecie, nie kleja sie, dziecie sie nie poci. A do uzytku codizennego ja mialam zwykleA te pieluszki do uzytku codziennego (karmienia, kąpania itp) to macie bambusowe, muslinowe czy zwykle??
Bo tez odkrylam juz to![]()
taka gabka to siedlisko zarazkow. Ja mialam to i super sie sprawdzalo i latwo utrzymac w czystoscino właśnie ja tego kikuta się najbardziej bojęmi koleżanka poleciła taka gąbkę ci się kładzie malucha i wtedy myjesz położna mówi ta gąbka to jedna wielka bakteria ja mówię za późno zamówiłam już
i właśnie mówiła że pieluszka mówiła że najlepsza
chodzic. Duuzo fajnych rzeczy sie dowiesz. Jak maz moze to niech tez chodzi.Matko kochana….
A powiedzcie mi… pierwsza ciaza - chodzic na szkole rodzenia??
o właśnie brakowało mi słów położna powiedziała tak słowo w słowotaka gabka to siedlisko zarazkow. Ja mialam to i super sie sprawdzalo i latwo utrzymac w czystosci
jak kazda gabkao właśnie brakowało mi słów położna powiedziała tak słowo w słowo![]()
DoobrzeU mnie była połozna ze szpitala i było za darmo