lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
iniiia -dzieki. juz o tej hipotrofii to cale albumy poczytalam. na dzien dzisiejszy nie wiadomo. on jest na tej dolnej granicy. jesli waga bylaby o 40g nizsza to wedlug wskaznikow zakwalifikowalby sie. poki co nie wiadomo czy wogole przestal rosnac, czy tez rosnie w wolnym tempie. bo przytyl te 480g w ciagu 6 tygodnii ale nie wiadomo czy na poczatku tych 6 tygodnii cala wage wrzucil a potem nic czy tez jest rozlozone w czasie. bede prosila zeby go jeszcze raz zwazyli we wtorek choc lekarka nie bardzo chce (zeby nas niby nie denerwowac, ze niby najwazniejsze przeplywy a nie waga a te poki co w czwartek byl dobre)
A ja ogarniam i na neta zagladam hehe. Chyba w maju do Polski ze szkrabem polece 
Co do znieczulenia to trzymam kciuki,w razie co zawsze mozesz o nie poprosic,jesli oczywiscie nie bedzie juz za pozno ;-)
A wlasnie nie pisalam,ze moj maly ma zatkane kanaliki lzowe.Mielismy juz kropelki z antybiotykiem ale nie pomogly za bardzo,wiec lekarz kazal odstawic i oczka znowu przemywac woda fizjologiczna i masowac kilka razy dziennie kanaliki.Niby samo powinno przejsc...znaczy sie odetkac,no ale zobaczymy....W Norwegi nie robia plukania tych kanalikow,bynajmniej lekarz nic nie mowil na ten temat.Cale szczescie ze nie ma tej ropki duzo i mam nadzieje,ze za jakis czas oczka beda juz zdrowe.