kaska31
Fanka BB :)
kobitki jest ktoras moze z ostrowca swietokrzyskiego???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
I tez nie sadze zeby to byla kolka...mysle,ze poprostu nie mogl pozbyc sie gazow z brzuszka.No i wtedy zaczelam pic herbatke koperkowa 2 razy dziennie,a jak mi sie skonczyla,to przezucilam sie na ammete Ammete NAF 75 g - Vitusapotek mysle ze tam u ciebie tez ja znajdziesz w aptece.Naprawde polecam,bo moj maluszek kolek nie mial,a tak pierdzial,ze nie raz w nocy sie budzilam bo tak dawal
Jak skonczyl 3 miesiace to zaczelam mu podawac herbatke koperkowa,no i przy okazji nauczylam go pic z butelki.To wazne jesli musisz gdzies wyjsc sama,to maz moze podac twoje odciagniete mleko z butelki
Ja mialam 2 takie sytuacji...raz bylam u ginekologa i raz robilam test na cukrzyce 8 tygodni po porodzie.
Mi tam smakowala
Potem jak maluch zakumal jak ciagnac z butelki,to zaczelam jemu podawac rumiankowa i koperkowa...oczywiscie tez z Polski,bo w tej Norwegii to tylko wode dla takich maluszkow maja,zero herbatek
No i dzidzia szczesliwa,brzuszek nie bolal,a baki takie walil,ze czasami moj maz myslal,ze to ja tak daje,a to synek takie pierdziochy walil

Tak pisze po norwesku na tej stronce.
Takze wydaje mi sie,ze to wlasnie dzieki temu ze te herbaty popijalam,nie mial problemow z brzuszkiem. Po 3 miesiacach przestalam pic herbatki,ale zaczelam maluszkowi dawac z butelki herbatke koperkowa firmy Hipp,na przemian z rumiankowa.No i maluszek nadal nie ma problemow z brzuszkiem,najada sie,beka i puszcza baki
Popijaj sobie koperkowa,napewno nie zaszkodzi ani tobie ani synkowi.I zapytaj moze jeszcze raz o ta herbatke ammete,moze sa 2 rodzaje na laktacje,a druga na wzdecia.No chyba ze masz dostep do polskiej koperkowej,to zakup sobie kilka paczek od razu