czarnykot
Fanka BB :)
agulkak ja mam reczny laktator aventa i polecam,bo jest dobry.Cale szczescie nie musialam go duzo razy uzywaz,bo idzie sie zajechac tak pompujac.Po cesarce bylam tydzien w szpitalu i tam moglam kozystac z elektrycznej sciagarki.Cesarke mialam w niedziele o 5.30 rano,potem popowalam piersi co okolo 2-3 godziny i juz w srode mialam calkiem duzo mleka.Wiec tez polecam,sciagarka byla firmy medela i byla rewelacyjna.Sama ustawialam sobie wszystko,natezenie sciagania i predkosc. Jakbym musiala sciagac sobie mleko,to napewno w taka sciagarke bym sie zaopatrzyla.

lolitko trzymam kciuki za laktacje
Staraj sie duzo relaksowac,mysl pozytywnie i mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy z tym mleczkiem 

lolitko trzymam kciuki za laktacje
Staraj sie duzo relaksowac,mysl pozytywnie i mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy z tym mleczkiem 
tak se normalnie przylazla,poszlam siku ...patrze a tu niespodzianka
Myslalam ze to moze jakies plamienie tylko,ale sie rozkrecilo,brzuchol zaczal bolec.Powiem szczerze,ze myslalam ze taka pierwsza @,to bedzie mega bolesna i obfita,w koncu nie mialam @ 1,5 roku....a tu lyknelam 2 paracet i bol przeszedl.Ciekawi mnie ile potrwa....
i lzejsze obiadki.Oczywiscie odchudzac sie nie bede,bo karmie cycusiem,ale troche ruchu napewno mi sie przyda i moze zwale ze 3 kg jeszcze