Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jest i wózek :-) Kolor pierwotnie miał być inny no ale rodziców jest dwoje i to co podobało się mi niekoniecznie podobało się TŻ ;-) Cieszę się ogromnie, że już ten zakup za mną.
Jak na takie wózki jest bardzo lekki, zwrotny, dobrze się jeździ i jestem pod wrażeniem jak leciutko podjeżdżał pod krawężnik, mam nadzieję, że w praktyce też się sprawdzi. I że w miarę sprawnie uda mi się go wciągać codziennie na drugie piętro.
Zostały mi do zakupu wszelkie środki kosmetyczne i higieniczne, wanienka, prześcieradła i rzeczy dla mnie do porodu. Ufff. Widać koniec tego zakupowego szaleństwa
Kupiliśmy wózek 2w1 i fotelik dodatkowo innej firmy, Nanio czy jakoś tak z adapterami i wyszło niecałe 1700. Chciałam się zamknąć w 1500 no ale fotelik wyszedł więcej, bo jak się brało tej firmy co wózek to wychodziło niecałe 1500 właśnie.
Zależało mi aby był jak najlżejszy. Jeździłam w sklepie różnymi wózkami i 1,5 kg na prawdę jest odczuwalne
A ja mam wózek 3w1 i fotelik nie ma isofixu a w aucie mam (czego nawet niewiedziałam) i zastanawiam się czy niedokupić bazy do tego ale to musze kupić tej samej firmy co fotelik? Czy to jakoś uniwersalne?