Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aaaa Kropek, przeciez ja widzialam juz te fotki, ale kompletnie mi z głowy wyleciało! Skoro Ty masz i chwalisz, to chyba warty zakupu bez oglądania. Tylko nie wiem czy ten kolor SL4 (ten ktory ja wybralam) nie za jasny, bo przez internet ciezko stwierdzic jak wyglada na zywo. A Ty pamietasz jaki jest Twoj? Mi sie wydaje, ze troszke ciemniejszy, tez sie nad nim zastanawiałam...
Quinny tez sa fajne, ale juz duzo drozsze, ciekawa jestem czy naprawde takie dobre czy tylko za firme sie dopłaca? Ja sie napaliłam na ten biały stelaz i nie chce innego ;-)
Beemik są dobre. Miałam przy córce i bardzo go lubię.
Ten co mam to stary model, bratowa naszukała się go dla mnie.
Najnowsze modele są na białym stelażu; )
Niania mi się nie przyda bo mam małe mieszkanie ale mąż chce kupić monitor oddechu. Znalazłam właśnie super zestaw Tommee Tipee i jest tam monitor oddechu i niania w zestawie... i chyba to kupię, niania niech leży jak coś
Moja kumpela kupiła kamerke że w telefonie widziała i słuchać mogła i mówić do dziecka fajna sprawa bo jak wyjechaliśmy na weekend a syn miał ok 8 miesięcy to siedziała z nami przy ogniuchu i zaglądała na niego