Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nowa wszystko zależy od dziecka. Ja już pisałam kilkukrotnie, że moja córka maleńka była, ja mała, mąż też (a wszyscy jesteśmy wysocy teraz). Danielek narazie w normie więc nie kupuję większego. A jeszcze biorąc pod uwagę, że dziecko nie jest wyprostowane tylko podkurczone to tym bardziej. Ale to moja teza
no tak..ewentualnie jaknie bedzie tak zimno to zaloze mu gruba bluze i w spiworek zobaczymy
zastanawiam sie czy kupic oilatum niby tez fajna sprawa.
a na odparzenia krem z nivea i sudocrem
Oilatum ja bym nie kupiła, moje prywatne zdanie. Po co emolienty na wejście? Lepiej coś delikatnego.
Krem na odparzenia to Nivea ok jak dla mnie ale nie Sudocrem.
Ja kupuję Mustela i Klorane ale to z droższych. Wydaje się, że Rossmann ma niezłe o ile dobrze widziałam.
Wystarczy mydełko albo delikatny płyn do mycia z szamponem, taki 2 w 1. Do tego krem do ciała czy balsam albo oliwka. Krem na wyjście na dwór, na twarz. Na odparzenia. Reszta to już wg uznania, ja mam trochę ale to co mam sprawdzone i to co lubię.
Oczywiście mokre chustki lub waciki z wodą