reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cieżarowki) nasza waga

Melduje 10,5 kg na plusie .
Nie ograniczam jedzenia i wcinam na co tylko mam ochote ( no bo jak nie teraz to kiedy ? ) .
Tak samo jak krecik mysle,ze nadprogramowymi kilogramami bede sie martwila pozniej ,ale po cichu zywie nadzieje,ze jakos samo z siebie zejdzie.......... No powiedzmy ze 4 kg sam synus plus ze 2 kg "te rozne flaczki " ;) no a reszta pojdzie na mleczko......
Ale optymistka ze mnie, co ?? ::)

reklama
:) a ja (jak ktos teraz się pyta ile ważę) mówię: cały czas 60 kg, reszta to Kubuś i jego domek :)))

A mój mąż sie smiał jak przyjechał po tygodniu bo stwierdził że mi poszło na bioderka i wogóle brzucho większy jakby.I w sumie to ma racje,bo teraz prawie codziennie czuje jakby mi sie brzuszek rozciagał.Chyba czas na kolejne zdjecia brzuszka ;D

Ja się dzisiaj dowiem ile mi przybyło. Idę do lekarza to się zważe. A tak nota bene to podjęłam decyzję o zmianie doktorka i dzisaj idę do innego. Zobaczymy co z tego będzie. Ale chyba to gorzej być nie może :(

Ja też mam dziś wizytę u lekarza i dowiem się dokładnie ile mi przybyło, ale tak według mojej wagi i ostatniego pomiaru w gabinecie lekarskim to mam +10 kg. :) (najwięcej przytyłam w ostanim miesiącu bo aż 4 kg) :)

Czyli tyjemy standardowo, prawie wszystkie po 10kg przybraly!!! Sa oczywiscie wyjatki!!!
A ty Kasiek nie za dlugo czekalas ze zmiana doktorka??? Pamietam jak cie kiedys potraktowal debil jeden!!! Gratuluje, mam nadzieje, slusznej decyzji!!!!

Kreciku tez mam nadzieje ze jest ona słuszna i już nie będę musiała szukać nowego bo już nie bardzo mam na to czas i ochotę.
Jak będzie OK to będę rodzić w szpitalu u tego lekarza. Wieczorlkkiem zdam relację :)

reklama
No to czekamy Kasiek! Mysle ze gorzej byc nie moze!!! A jak jeszcze jest lekarzem w szpitalu to to tylko chyba moze byc na plus dla ciebie!!! Trzymam kciuki!!!

Do góry