reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
Nie wierze ze ty Kaju jestes nastepna! Ja ide w piatek do gina i zaloze sie ze ja dorownalam megii!!! Ale dzisiaj na kursie sie dowiedzialam ze to nie jest tak ze tyle i tyle powinno sie przytyc bo to organizm sam reguluje takie rzeczy! Oczywiscie nie mowie tu o tym jak ktoras naprawde je za dwoch!!! To juz nie jest wina organizmu tylko apetytu!!!

Mam nadzieje, bo ja naprawde nie jem duzo i zupelnie nie wiem skad sie ta cala ekstra waga bierze.
Jasne ,ze mam napady na kogiel mogiel i takie rozne ,ale glownie odzywiam sie musli z mlekiem , owocami , warzywami i orzechami i to tez w nieduzych ilosciach . wiec skad ta waga?

ja tez już sporo przytyłam własnie koło 17 + ale strasznie dużo przybrałam jak brałam zastrzyki z progesteronu
i wtedy też zrobił mi się ten okropny cellulit ale na szczęście rozstępów u mnie brak

reklama
Ja zawsze bylam wielkie babsko (nie grube- Wielkie!!!) i teraz sie jeszcze wieksza zrobilam! I tak jak wy nie jem duzo bo poprostu nie moge a dupa rosnie!!! Teraz sie troche uspokoilam bo skoro tak ma byc to ja nic na to nie poradze!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry