• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cieżarowki) nasza waga

Kamilko , nie widac zdjecia obok kazdego postu. Tam gdzie powinna byc twoja buzia albo cos......... Takie zdjecie firmowe :) . Wiesz o czym mowie?

Kreciku , nie wygladasz na duza kobiete. Na wysoka - owszem ,ale nie na wielka babe :)
Ja mam 175 wzrostu i przed ciaza wazylam okolo 57 kg i tez sie czulam WIELKA. No ale jak sobie teraz porownam to okazuje sie,ze nie wiedzialam co to znaczy miec duzo ciala....... ;)

reklama
Kreciku , nie spie bo u mnie dopiero 20 minut po polnocy. Za wczesnie jak dla mnie.

65kg na 175cm to jest idealnie-prawidlowo , a nie wielko-babskowo ;)

Pocieszasz mnie ale ja zawsze chcialam byc drobniutka, taka typowa dziewusia a bylam traktowana przez moj wyglad chyba jak taki chlopski kumpel!!! Gralam w siatkowke i moja siostra zawsze straszyla mna ludzi ze ich pobije, bo troszke miesni tez zawsze mialam! Mysle ze gdybym byla chdsza to wygladalabym tez bardziej kobieco, a nawet moja dlon jest rowna z dlonia mojego taty, a on nie ma malej raczki!!! Dlatego okreslilam sie jako wielkie babsko.

Bardzo dobrze wiem o czym mowisz ,bo mi przez wysoki wzrost zawsze sie wydawalo,ze jestem babochlopem :)
Dopiero teraz wiem,ze bylam w bledzie ........

Ja niby 15 kg przytylam, a dzis mialam wrazenie, jakbym była jakims ewenementem w przyrodzie i byla grubsza o conajmniej 100 kg - bo w jednym ze sklepów największe rozmiary były na mnie za małe - a co dopiero za miesiac??? Nie wiem na kogo oni szyją te ciuchy - no jezeli sukienka ciązowa z napisem na metce "do 9 m-ca" ma w pasie 85 cm i jest to rozmiar XL - a ja mam w "pasie" - na wysokosci pępka 117 cm - no to nie wiem jaki jest moj rozmiar - chyba XXXXXXXXXXXXXXXL???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry