reklama

cieżarowki) nasza waga

Kaja,ale fajowo tak pojeść w takiej super restauracji,oj tak! :) Ja dziś zjadłam ukochane mielone z mizerią z młodych ogóreczków,zapiekanymi ziemniaczkami,młodymi buraczkami i fasolką szparagową :)

reklama
DZIEKI !

A no i musze sie wam pochwalic ,ze poszlam na te chrzciny w 10cio centymetrowych obcasach. Moze i jestem gruba i tocze sie jak kulka ale w zyciu na taka impreze nie pojde w plaskich butach . ;D

Kaju ale ty musialas fajnie na tych szpilkach wygladac!!! A skoro moglas na takim obcasie ujsc to nie moze z twoja waga byc tak zle bo gdybys byla faktycznie gruba to chyba by ci ciezko bylo krok zrobic!!!

Też mi się marzy wiele rzeczy sprzed ciąży -dopasowane ubrania, czasami obcasy, czasami solarium, ładne staniczki i majteczki a tera...tych moich bucików nawet nie chciałabym psuć wsadzając tam swoją grubą stopę i zdzierając obcasy swoim ciężarem:-) i ubrań rozciągać wielkimi cycacmi i brzuchem :-) ale jeszcze niedługo i coś z tym zrobię... Wygląda na to że jestem zła na maluszka ale to na pewno nie to - bo szykuję się na jego nadejście i chciałabym mieć już go na rękach...Dziś idę do ginki ciekawe czego się dowiem nowego :-)

reklama
czekamy poisy na relację

co do wagi to mam taką nieelektroniczną to zawsze sobie ujmuję hi hi, ale za to mierzyłam sie dziś rano-obwód brzuszka-102 cm, obwód piersi 92 cm, bioderka 102 cm-co za wymiarowa LASKA ze mnie!!!! hi hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry