reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
No Ewan wymiary faktycznie super ;) ja nie wiem gdzie mam miarke i nie moge sie niestety zmierzyc :( za to zaraz wskocze na wage ................
No ten tydzien byl spokojny bo dalej 59,5 ;)

Aneczko,ja zaczynałam od 60,5 kg ;D drobiażdżek jesteś! Na swoja elektroniczną nie wchodze bo ostatnio zaszalała i pokazała mi 85 kilo :o ;)

Właśnie wróciłam od ginki ... powiedziała że wszystko bardzo ładnie, na moje bóle brzucha powiedziała zeby brac Nospe i sie nie obawiac ze za duzo, poza tym zebym lezala ile sie da jesli boli mnie brzuch podczas ruchu, oprócz tego dopiero teraz w 36 tyg dała mi skierowanie na zbadanie czy nie mam cukrzycy ciazowej...chyba pozno troche...na szczęście nie widziała zadnych "pochwowych stworków" czyli wszystko OK a nastepna wizyta za 2 tyg w 38 tyg <-- WOW wtedy to już na każdym kroku będę myślała że zaraz będę rodzić:-)) AAA.. no i dodała że Raduś-bo tak będzie miał na imię będzie trochę ważył:-)))

Olu nie mówiła ile ale jak zobaczyła ile ważył w 33 tyg podczas badania usg 2115 , to powiedziała że może wyjść kawał chłopa:-) a tak w ogóle to w dniu urodzin Życzę Ci wszystkiego o czym marzy młoda Mamusia !!!!

Fajnie POISY ze wszystko w porządku z maleństwem .Ale Ania ma rację nie ma reguły na wagę dziecka ,u mnie z początku wychodziło że oskarek będzie malutki a teraz że będzie duży ale ja podchodzę do tego z dystansem ,bo wszystko okaże się jak będzie tu po drugiej stronie brzucha

reklama
Wiem wiem ze to nie reguła ale czuje jak szybko rosnie - z dnia na dzien - mi juz ciezko siedziec jest najlepiej jak leze to sie rozloze i dzidzia ma miejsce i mnie nie uwiera nic :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry