Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od 5 tygodni biorę sertralinę, ale dopiero kilka dni temu zwiększyłam dawkę do 75 mg i jest trochę lepiej. Strasznie się przejmuję, bo mam przodujące łożysko i jeżeli się nie podniesie, to ostatnie tygodnie spędzę w szpitalu.To podobnie .
Jeszcze trochę .
A jak się czujesz ?
Od 5 tygodni biorę sertralinę, ale dopiero kilka dni temu zwiększyłam dawkę do 75 mg i jest trochę lepiej. Strasznie się przejmuję, bo mam przodujące łożysko i jeżeli się nie podniesie, to ostatnie tygodnie spędzę w szpitalu.To podobnie .
Jeszcze trochę .
A jak się czujesz ?
Jeszcze trochę .
A jak się czujesz ?
Od 5 tygodni biorę sertralinę, ale dopiero kilka dni temu zwiększyłam dawkę do 75 mg i jest trochę lepiej. Strasznie się przejmuję, bo mam przodujące łożysko i jeżeli się nie podniesie, to ostatnie tygodnie spędzę w szpitalu.
Od 5 tygodni biorę sertralinę, ale dopiero kilka dni temu zwiększyłam dawkę do 75 mg i jest trochę lepiej. Strasznie się przejmuję, bo mam przodujące łożysko i jeżeli się nie podniesie, to ostatnie tygodnie spędzę w szpitalu.
Nie biorę żadnych leków na łożysko. Nie muszę na razie leżeć.Miałaś napady lęku ? Jakieś mocniejsze epizody , ze bierzesz tabletki ?
Nie biorę żadnych leków na łożysko. Nie muszę na razie leżeć.
Sertralinę zaczęłam brać, bo miałam mega silny nawrot zaburzeń lękowych, ciągły lek, ataki paniki, potem już takie stany depresyjne.
PowodzeniaDobrze , ze nie musisz leżeć .
Ja leżałam półtora miesiąca na luteinie i trochę mnie to zmasakrowało .
Trzeba być dobrej myśli - będzie wszystko w porządku .
I dobrze silny stres tez wpływa zle na dziecko , a co dopiero na matkę .
Tez sobie mówiłam , jak miałam największy kryzys koło 18 tygodnia , ze jak przyjdzie moment i Neo dam rady pójdę po leki .
Póki co jakoś funkcjonuje - lepszy , gorszy dzień , ale na razie daje radę .
Ale nie zapeszam.....
Czyli brałaś escitalopram przed ciążą i bierzesz go nadal. Nie odstawialas tak? A przed ciążą jak się na nim czułaś??Hej Dziewczyny,
Jestem w 8t pierwszej ciąży (mam już trochę lat). Oboje z mężem chcieliśmy miec dzidziusia. Mąż zwariował gdy się dowiedział. Ja z powodu choroby nie potrafię się cieszyć. Od około tyg.mam straszne napady lękowe, budze się o 3 nad ranem i zaczynają się natretne uporczywe myśli o których nie jestem w stanie nawet pisać. Czy któraś z was miewala podobnie? Jak sobie z tym radziłyscie? Dodam tylko że jestem na lekach escipram i sedam. Help!