Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Matko tyle lat to dziadostwo jest z Tobą? Ja tyle nie chce to wszystko mnie przerażaKiedy moje ataki paniki się zaczynały czyli jakieś 12 lat temu to wystepowały u mnie od rana do późnego wieczora tak więc jest to możliwe tyle że wtedy jeszcze nie widziałam co mi jest bo nie byłam u żadnego lekarza i myślałam że umieram alebo że zwariowalam. Na szczęście moja mama byla na tyle przytomna i wzięła mnie do psychiatry i oczywiście zaczęłam brać tabletki afobam i mazarin w bardzi duzych dawkach 3 razy dziennie i sie uspokoilo a do tego poszłam na terapię może ty też musisz. Ja sie wybieram
Robiłam badanie takie jak: morfologia, rezonans glowy, kręgosłupa, ekg, echo serca nie wiem co jeszcze mogę zrobićMyślę że może być atak po ataku. Jeśli w podświadomości zakotwiczył ci lęk przed tym stanem to możesz czuć zagrożenie taki lęk przed następnym atakiem a wtedy to prawie w 100%pewne że on nadejdzie. Szybciej albo wolniej. U Ciebie nadszedl szybciej. Emocje są 5 x silniejsze od nas. Robiłaś badania u lekarza? Wykluczył on że te dolegliwości to nie choroba?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety tyle lat już to jest ze mną,kiedy chodziłam na terapię grupową i była tam pani która miala ponad 50 lat a nerwice miała od 30 latMatko tyle lat to dziadostwo jest z Tobą? Ja tyle nie chce to wszystko mnie przeraża
Iwi a jakie miałaś najgorsze objawy podczas ataków?