Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja myślałam raczej o takim pod materac....Pytam się bo znam dwa przypadki bezdechu jeden był w nocy a u drugiego dziecka w dzień kiedy rodzice byli w drugim pokoju. Szukałam i szukałam i podobno najlepszy jest AngelCare. Chyba kupie będę miała spokojniejszy sen
To wymaga czasu. Jeżeli tego nie zaakceptujesz to będzie trwała.Jak wam minął dzień ?U mnie z wieczora pojawiły się duszności próbowałam medytacji przez oddech na chwilę było ok ale powróciły ponownie zaczynam wątpić czy kiedykolwiek to nas opuści chciałabym w to wierzyć .
Masz aż taki lęk przed naturalnym porodem? Spokojnie, najwyżej pójdziesz do innego lekarzaDzisiaj po południu mam wizytę u mojego psychiatry i chce go prosić o zaświadczenie do wykonania cesarskiego cięcia. Nie wiem czemu ale strasznie boję się tej wizyty i rozmowy z nim jestem strasznie zdenerwowana, chyba dlatego że boję się o to czy da mi to zaświadczenie.Aż w środku w brzuchu wszystko mi się trzęsie![]()
Mam straszne lęki przed naturalnym porodem boję się bólu i tego że poród naturalny wywoła u mnie na nowo silne napady lęku i depresje, a jeszcze bardziej boję się tego że będę miała jak moja mama przy naturalnym.Kiedy moja mama rodziła mojego brata czuła że jest coś nie tak i prosiła o cesarkę ale położna była mądrzejsza i powiedziała że ma rodzić naturalnie,gdy do szpitala dojechał jej ginekolog to panika czemu jej nie zrobili cesarki i brat urodził się z niedotlenieniem mózgu przez co nie mógł chodzić,siedzieć,jeść nic nie mógł i UMARŁ jak miał trzy latkaMasz aż taki lęk przed naturalnym porodem? Spokojnie, najwyżej pójdziesz do innego lekarza![]()
Tak mi przykroMam straszne lęki przed naturalnym porodem boję się bólu i tego że poród naturalny wywoła u mnie na nowo silne napady lęku i depresje, a jeszcze bardziej boję się tego że będę miała jak moja mama przy naturalnym.Kiedy moja mama rodziła mojego brata czuła że jest coś nie tak i prosiła o cesarkę ale położna była mądrzejsza i powiedziała że ma rodzić naturalnie,gdy do szpitala dojechał jej ginekolog to panika czemu jej nie zrobili cesarki i brat urodził się z niedotlenieniem mózgu przez co nie mógł chodzić,siedzieć,jeść nic nie mógł i UMARŁ jak miał trzy latka![]()
![]()
Cesarki też się boję ale trochę mniej niż naturalnego.
Ginekolog kazała załatwić już więc chyba wie co robi. Mam nadzieje że będzie rozsądny i da mi to zaświadczenie.Chodzę do niego już 4 lata więc troche mnie zna.Tak mi przykromyślę że psychiatra podejdzie do tego ze zrozumieniem. Choć nie wiem czy nie zawcześnie na takie zaświadczenie czy za kilka miesięcy nie zakwestionują go w szpitalu