Izuskam
Fanka BB :)
masz całkowitą racje i nie mam nic więcej do dodania.. spróbuję powalczyć nad sobą. dzieki Izuskam.![]()
Karola trzymam kciuki [emoji3] a i reszcie życzę powodzenia [emoji3] nieważne jaka decyzje podejmą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
masz całkowitą racje i nie mam nic więcej do dodania.. spróbuję powalczyć nad sobą. dzieki Izuskam.![]()
Tez mam zamiar walczyć. Jutro drugie podejscie u dentysty i może juz nie będzie paniki jak ostatnio. Na razie jestem pozytywnie nastawiona. Nawet jeśli będę się czuła źle to jakoś to przeżyje. Na szczęście mam dentystkę chyba z nieba rodem.
Brawo ! Ja bałam sie niemal
Każdego lekarza ale im wiecej do nich jeżdzę tym mniejszy strach bo na każdej wizycie przekonuje sie ze nie ma sie czego bać . Ale
To przez koniowala na którego trafiłam
Na początku ciazy ...
A ja sobie właśnie po tej ostatniej feralnej wizycie uświadomiłam , że mam złe wspomnienia z mojej pierwszej wizyty u dentysty, jeszcze w przedszkolu. Pamiętam , że babka była okropna i musiała mnie nieźle przestraszyć skoro mi zostało. Ale jak już wiem otym to zupełnie mam luz. Przynajmniej na razie. Zobaczymy jutro.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Udało się wczoraj bez paniki przeżyć dentystę, wiec pelen sukces[emoji5]. I wrócił mi optymizm jeśli chodzi o poród. Chociaż już ciężko się chodzi i coraz więcej miejsc pobolewa. Ale już się nie mogę doczekać Kruszynki Dobrego dnia wszystkim!!
Co tam u Was dziewczyny? Jak samopoczucia?
Ja dziś byłam u lekarza synuś waży ok 831g i jest z nim wszystko ok![]()