ooo dzieki, uspokoilas mnieJa długo czulam ruchy tylko na dole. Macica sie powoli powiksza do góry.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo dzieki, uspokoilas mnieJa długo czulam ruchy tylko na dole. Macica sie powoli powiksza do góry.
Anncia to będziesz 1wsza rodzić.Z południa jesteś jak dobrze kojarzę...???22 u mnie
ZachódAnncia to będziesz 1wsza rodzić.Z południa jesteś jak dobrze kojarzę...???
Wiecie co ja tez wczoraj czulam sie bardzo dobrze po poludniu i wieczorem, mialam w glowie mnostwo pozytywnych mysli, moze dlatego tez ze zdolalam przełamac sie w jednej kwestii. dzisiaj też nie jest zle ,ale gdzies tam tli sie lęk w srodku ze bedzie tak jak wczesniejo tak.cieszę się,że mnie tak na spontanie wycìągnęły.objawy mi przeszły ot tak.A teraz obejrzałam Wikingów i czuję się super!
a to tak jak u mnie.ale staram się nie walczyć i widzę,że wtedy to działa...najgorzej jak załącza się stary program nakręcania lęku..ale myślę,że małymi krokami damy dziewczyny radę!Wiecie co ja tez wczoraj czulam sie bardzo dobrze po poludniu i wieczorem, mialam w glowie mnostwo pozytywnych mysli, moze dlatego tez ze zdolalam przełamac sie w jednej kwestii. dzisiaj też nie jest zle ,ale gdzies tam tli sie lęk w srodku ze bedzie tak jak wczesniej
Necia 1424 a kiedy masz termin?U mnie ostatnio wszystkie lęki się nasilają. Panicznie boję się przedwczesnego porodu. A najgorsze jest to że brzuch twardnieje i szyjka się skraca co potęguje mój lęk![]()
codziennie i często tak silne,że ledwo się ruszam ale im bardziej siè na nich skupiam tym bardziej dają popalićEdzik36: 28 kwiecień
Czy też tak macie że napięcie praktycznie codziennie?
a widzę,że poród już niedługo więc spokojnie dzidzia już w pełni ukształtowana.Naturalnie rodzisz?codziennie i często tak silne,że ledwo się ruszam ale im bardziej siè na nich skupiam tym bardziej dają popalić