O proszę superTez jestem z zachodu :-) może podobne okolice :-) Ja dziś czuje sie fatalnie. Nocka koszmar... wzielam połówkę relanium 2, jak.zwykle mam wyrzuty do siebie:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O proszę superTez jestem z zachodu :-) może podobne okolice :-) Ja dziś czuje sie fatalnie. Nocka koszmar... wzielam połówkę relanium 2, jak.zwykle mam wyrzuty do siebie:/
nie miej wyrzutow .polowka 2 to prawie nicmi zdarzalo się brać dziennie 2×5mgTez jestem z zachodu :-) może podobne okolice :-) Ja dziś czuje sie fatalnie. Nocka koszmar... wzielam połówkę relanium 2, jak.zwykle mam wyrzuty do siebie:/
no ja miałam fatalny start z sertraliną ake widzę że im dalej tym lepiej...ona i tak zaczyna działać z 3-4tyg.opóźnieniemA mam pytanie do Was w sprawie asertinu. Mi go zapisano ale bardzo sie boje go wziąść. Czy nie nasila moich lęków i czy bezsennosc się nie pogłębi. Jak.sie czulyscie na początku? Warto spróbować? Mam kilka tyg do porodu i może mnie to podratuje.
Lepiej na mnie dziala hydro. Probowalam tylko 2 razy i spalam pięknie. Marze żeby mi wypisali trittico. Moje dwie znajome biorą ( nie ciężarne) i bardzo chwala. Tylko karmienie piersią wtedy odpada... same dylematynie miej wyrzutow .polowka 2 to prawie nicmi zdarzalo się brać dziennie 2×5mg
trittico brałam przed ciąże.dobrze się śpi ale to antydepresant,który też potrzebuje chwilè żeby siè rozkręcićLepiej na mnie dziala hydro. Probowalam tylko 2 razy i spalam pięknie. Marze żeby mi wypisali trittico. Moje dwie znajome biorą ( nie ciężarne) i bardzo chwala. Tylko karmienie piersią wtedy odpada... same dylematy
Wiem że oba potrzebują czasu. Tylko mialam kiedys epizod z fluoxetyna i był dramt...przestalam spać, lęki mega, drżenie calego ciała i odstawiłam. A to jedna gupa co asertin :/ dlatego tak sie czajetrittico brałam przed ciąże.dobrze się śpi ale to antydepresant,który też potrzebuje chwilè żeby siè rozkręcić
to rzeczywiście jest opcjaWiem że oba potrzebują czasu. Tylko mialam kiedys epizod z fluoxetyna i był dramt...przestalam spać, lęki mega, drżenie calego ciała i odstawiłam. A to jedna gupa co asertin :/ dlatego tak sie czaje
na mnie najlepiej przed ciążą jak miałam mega kryzys działał afobam.w 10min stawiał na nogi.brałam go doraźnie gdy hydro nie dawało radyLepiej na mnie dziala hydro. Probowalam tylko 2 razy i spalam pięknie. Marze żeby mi wypisali trittico. Moje dwie znajome biorą ( nie ciężarne) i bardzo chwala. Tylko karmienie piersią wtedy odpada... same dylematy