reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Jakie to wszystko jest trudne.... było dobrze w miarę i znowu się zaczyna boję się że nie bije serduszko, coś mnie piersi mniej bolą i jeszcze dziś mnie mocno zakulo w brzuchu pierwszy raz tak . W nocy nie mogę zasnąć bo serce wali jak oszalałe A wizyta dopiero w poniedziałek. Boję się i mam dziwne przeczucia oby mylne. Najdziwniejsze jest to że od początku nie mam żadnych objawów ciaziwych Ani zmęczenia Ani wymiotow ja się wq nie czuje jakbym była w ciąży tylko lekko brzuch się uwypuklil A wy macie objawy czy raczej spokojnie ?

Jakie to wszystko jest trudne.... było dobrze w miarę i znowu się zaczyna boję się że nie bije serduszko, coś mnie piersi mniej bolą i jeszcze dziś mnie mocno zakulo w brzuchu pierwszy raz tak . W nocy nie mogę zasnąć bo serce wali jak oszalałe A wizyta dopiero w poniedziałek. Boję się i mam dziwne przeczucia oby mylne. Najdziwniejsze jest to że od początku nie mam żadnych objawów ciaziwych Ani zmęczenia Ani wymiotow ja się wq nie czuje jakbym była w ciąży tylko lekko brzuch się uwypuklil A wy macie objawy czy raczej spokojnie ?
Nie denerwuj się nie które mają jakieś objawy a niektóre nie. Dobrze jak są bo wtedy na 100 procent jest dobrze , ale większość dziewczyn też nie ma, ja też nie miałam , czasem mi tylko było nie dobrze. Ja dzisiaj też mam okropna y dzień , w nocy z 3 h spałam , klatka piersiowa mnie boli i płacze cały dzień , jestem bardzo zdenerwowana :(

Nie denerwuj się nie które mają jakieś objawy a niektóre nie. Dobrze jak są bo wtedy na 100 procent jest dobrze , ale większość dziewczyn też nie ma, ja też nie miałam , czasem mi tylko było nie dobrze. Ja dzisiaj też mam okropna y dzień , w nocy z 3 h spałam , klatka piersiowa mnie boli i płacze cały dzień , jestem bardzo zdenerwowana :(
Ja mam to samo, termin na piątek, a złapał mnie mega dol. Atak paniki, serce wali, oddychać ciężko :(

Dzieki ze pytasz sardnas - wszystko w porzadku, dzidzia bardzo zywotna - mowia ze chlopiec :) w sumie po wczorajszym skanie jestem troche w szoku ze faktycznie cos tam w sobie nosze :)
Rosnie mega szybko i termin mi sie przedunal na wczesniej... 1.01.2019! wiec juz jestedmy w 14 tyg teraz.

Bylam tez na hipnoterapii wczoraj 1szy raz. Nie chce zapeszac ale jestem mega spokojna po niej i nie mialam jeszcze zadnego napadu nerwow - takiego co taka czuje gole w gardle. Jestem pozytywnie nastawiona do niej po wczoraj i nawet dzisiejszy spokoj wart byl tych pieniedzy za nia :)

Jak tam u Ciebie sardnas? I jak u Ciebie Edzik?? Jak minely wam tygodnie?

Do mnie przyszly neklejki i zaalony do pokoju dzieciecego wiec dzisiaj bawilam sie jak dziecko przyklejajac [emoji2] z zaslonami czekam na tatusia bo wyzszy.. :))
IMG_9190.JPG
IMG_9188.JPG

Załączniki

• IMG_9188.JPG
    IMG_9188.JPG
    509,5 KB · Wyświetleń: 750
  • IMG_9190.JPG
    IMG_9190.JPG
    292,2 KB · Wyświetleń: 750
Dzieki ze pytasz sardnas - wszystko w porzadku, dzidzia bardzo zywotna - mowia ze chlopiec :) w sumie po wczorajszym skanie jestem troche w szoku ze faktycznie cos tam w sobie nosze :)
Rosnie mega szybko i termin mi sie przedunal na wczesniej... 1.01.2019! wiec juz jestedmy w 14 tyg teraz.

Bylam tez na hipnoterapii wczoraj 1szy raz. Nie chce zapeszac ale jestem mega spokojna po niej i nie mialam jeszcze zadnego napadu nerwow - takiego co taka czuje gole w gardle. Jestem pozytywnie nastawiona do niej po wczoraj i nawet dzisiejszy spokoj wart byl tych pieniedzy za nia :)

Do mnie przyszly neklejki i zaalony do pokoju dzieciecego wiec dzisiaj bawilam sie jak dziecko przyklejajac [emoji2] z zaslonami czekam na tatusia bo wyzszy.. :))
Zobacz załącznik 871830Zobacz załącznik 871829
Super,że dzidziunio rośnie zdrowo!No i trzymam kciuki,żeby hipnoterapia dała efekt Ja przyznam,że nadal nie mam ataków paniki,pomimo,ze odstawiłam leki 8tyg.temu.Jednak ostatnie dni męczy mnie spadek nastroju po tym jak przesunięto mi wizytę u kardiologa...no ale to już we wtorek więc muszę wytrzymać i przestać sobie wkręcać,że to już depresja.A naklejki są śliczne:cool2:

reklama

Zobacz załącznik 871830Zobacz załącznik 871829
Super te naklejki są :) kurcze ty już szykujesz na maxa mi dwa miesiące zostały i jeszcze noc nie mam :)':) Super ja mam też chłopczyka :) muszę się wziaśc i iść też na tą hipnoterapię , jak to wygląda ? To jest coś jak wizyta u terapeuty ? Mnie ta bezsennosc straszliwie męczy , śpię po 3,4 godziny , dopiero na jodze się uspokajam :) najgorsze że dzisiaj mój psycholog mi oznajmnil że ma cały lipiec od 5 urlop , jeszcze tylko jedna sesję mam w następnym tygodniu , muszę coś pokombinować : p muslalyscie kiedyś o takich sesjach grupowych ?

Do góry