reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Powiedzcie mi czy wy pod broda tez macie takie dosc duze kluski po obu stronach ja mam z jednej strony wieksza akurat powiedzcie bo mnie ciekawe czy kazdy tak ma czy to cos zlego :(
Ja też mam z jednej strony większą tą "kluchę". To powiększony migdałek. Nawet go usunąć powinnam, ale nie mogłam się zebrać. To na pewno nic złego. Zawsze możesz iść do laryngologa żeby się uspokoić :)

reklama
Ja też mam z jednej strony większą tą "kluchę". To powiększony migdałek. Nawet go usunąć powinnam, ale nie mogłam się zebrać. To na pewno nic złego. Zawsze możesz iść do laryngologa żeby się uspokoić :)
Bylam u laryngologa mowil, ze wszystko ok ale ja niestety tak mam, ze i tak swoje kombinuje .... :/ grr glupia nerwica... :/

Ja z kolei panicznie się boję śmierci ...
Boję się, że umrę przy porodzie. I też tak mam, że ta ciąża to jakaś iluzja. Nie mogę dopuścić do siebie takiej mysli, ale to chyba przez moja ciała sytuację. Nikt w koło się ze mną nie cieszy. Nikt nie chce o tym nawet ze mną porozmawiać, bo tylko słucham tekstów " coś ty sobie dziewczyno z życiem zrobiła". Partnera nie mam, ktory by mnie w tym wspierał.
W ogóle się czuję jakbym była w innym świecie. Najgorzej jak mam wyjść ... ta droga wydaje się być taka długa ... ona mi się rozciąga w oczach. Mam do jakiegoś punku zaledwie kilka kroków a ja to widzę jakby to było nie wiadomo gdzie ... nie wychodziłam z domu od 2 i pół miesiąca . Sporadycznie autem jak mnie mama gdzieś podrzucała. Bardzo się odzwyczaiłam, czuję się jakbym wyszła z klatki ...
No a w jakim wieku jestes? Bo ludzie tka mowie gdy mloda dziewczyna zajdzie w ciaze przewaznie ale nienalezy sie martwic zycie sie pouklada zdrowie najwazniejsze :)

Bylam u laryngologa mowil, ze wszystko ok ale ja niestety tak mam, ze i tak swoje kombinuje .... :/ grr glupia nerwica... :/
Ja też kombinuje zawsze...z tym migdałem też już umierałam, raka miałam w głowie, bo mi po anginie tak urósł. I nie ważne że laryngolog kazał usunąć i tyle, że nic poważnego. Wiedziałam swoje ;( aż co innego mnie zaczęło boleć i odpuściłam migdałki.
Teraz od stycznia w sumie mam fazę na brzuch. Ból żołądka, biegunki itp :(
Wyniki krwi w normie, próby wątrobowe itp itd. A ja dalej myśle, że usg brzucha może albo kolonoskopię...i tak w kółko. A jak wyjdzie dobrze, to co wymysle? Tomografie komputerową całego ciała? Chora głowa!

Ja też kombinuje zawsze...z tym migdałem też już umierałam, raka miałam w głowie, bo mi po anginie tak urósł. I nie ważne że laryngolog kazał usunąć i tyle, że nic poważnego. Wiedziałam swoje ;( aż co innego mnie zaczęło boleć i odpuściłam migdałki.
Teraz od stycznia w sumie mam fazę na brzuch. Ból żołądka, biegunki itp :(
Wyniki krwi w normie, próby wątrobowe itp itd. A ja dalej myśle, że usg brzucha może albo kolonoskopię...i tak w kółko. A jak wyjdzie dobrze, to co wymysle? Tomografie komputerową całego ciała? Chora głowa![/QUO
to jest moje marzenke wrecz miec tomograf lub rezonans calego ciala i pewnosc ale niestety koszta ogromne :( :p ja mialam rezonans glowy w pazdzierniku a teraz panikuje, ze znow hym poszla bo mogl sie zrobic tetniak itp bo mam te zwidy przed oczami... ja mam manie na te wezlh i na oczy :/

No u mnie to zawsze było tak że jak zaczynało bolec mnie gardło to pewnie rąk krtani po 3 miesiącach zaczęło boleć mnie w okolicy trzustki to pewnie rąk a najlepsze jest to że jak zaczynało boleć coś nowego to to stare przestawalo
Ostatnio mam jazdy bo jak przelykam to kłuję po prawej stronie tak jakby osc w gardle. Kuli tak tylko przy przelykaniu śliny . Przeszło
A teraz jak tylko dowiedziałam się o ciąży mam brak apetytu i te bóle żołądka :( których nigdy wcześniej nie miałam ! I już shizuje że to pewnie rąk żołądka .

No u mnie to zawsze było tak że jak zaczynało bolec mnie gardło to pewnie rąk krtani po 3 miesiącach zaczęło boleć mnie w okolicy trzustki to pewnie rąk a najlepsze jest to że jak zaczynało boleć coś nowego to to stare przestawalo
Ostatnio mam jazdy bo jak przelykam to kłuję po prawej stronie tak jakby osc w gardle. Kuli tak tylko przy przelykaniu śliny . Przeszło
A teraz jak tylko dowiedziałam się o ciąży mam brak apetytu i te bóle żołądka :( których nigdy wcześniej nie miałam ! I już shizuje że to pewnie rąk żołądka .

Mi wszystkie bóle przeszły jak leki zaczęłam brać w lutym. Jak ręką odjął ból brzucha czy kołatanie serca znikneły. W maju odstawiłam leki, a w czerwcu się zaczęło od nowa. I tak dzień w dzień w kółko się boję i ciągle o tym myślę, zwariować można! :mad::o
Jeb**a nerwica!

No ja nigdy lekow nie bralam probowalam dwa tyg max bralam i olewalam bo sie balam, ze ani piwka wypic ani nic przy tabletkach a lubie bardzo piwo... ;) no ale teraz juz postanowilam zaraz po porodzie pokarmie dziecko troche j ide po leki... mam dosc juz meczarni dwa lata juz tak zyje jakbh obok siebie ... dramat kieys bylam mega pozytywna osoba a teraz... brak slow tylko dla dziecka staram sie byc taka jak bylam kiedys zebg nie widzial mnie smutnej itp ale w glowie to siedzi caly czas

reklama
Mi wszystkie bóle przeszły jak leki zaczęłam brać w lutym. Jak ręką odjął ból brzucha czy kołatanie serca znikneły. W maju odstawiłam leki, a w czerwcu się zaczęło od nowa. I tak dzień w dzień w kółko się boję i ciągle o tym myślę, zwariować można! :mad::o
Jeb**a nerwica!
A masz już jakaś poprawę po serataninie ? Mówił ci lekarz czy masz brać ja do końca czy tylko drugi trymestr ? Za niedługo znów będzie lepiej jak wróciłaś do leków ':)

Do góry