Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja citabax odstawiałam stopniowo w 9 tygodniu ciąży w ciągu 6 dni odstawiłam zupełnie i 4 miesiące było znośnie, a potem był nawrót. Dziwię się bardzo, że lekarz kazał tak gwałtownie odstawić taki lek! Masz rację, koniecznie idź do innego psychiatry!!!Mi lekarz psychiatra kazał odstawić z dnia na dzień cital bo jestem w ciąży. Mam takie zawroty głowy, ze boje się wstać z łóżka. Oczywiście nastrój tez spadł bardzo, pojawiły się lęki. Ale mam mdłości i te zawroty głowy je potęgują. Nawet ginekolog był zdziwiony, ze lekarz nie kazał odstawić stopniowo, chociażby w tydzień. We wtorek idę do innego psychiatry.
No idę, ja zdaję sobię sprawę, ze branie jakichkolwiek leków w ciąży bez konsultacji jest dość słabe. Ale mnie po odstawieniu męczą takie zawroty głowy, ze boję się zwyczajnie, ze gdzieś nawet na ulicy czy w wannie upadnę i będzie tragedia. Trafiłam na psychiatrę, który powiedział ze na lekach rodzą sue martwe i chore dzieci...Ja citabax odstawiałam stopniowo w 9 tygodniu ciąży w ciągu 6 dni odstawiłam zupełnie i 4 miesiące było znośnie, a potem był nawrót. Dziwię się bardzo, że lekarz kazał tak gwałtownie odstawić taki lek! Masz rację, koniecznie idź do innego psychiatry!!!
No myślę, ze od nerwicy się nie umiera, ale od bezsenniści, która trwa długo? Lęki w ciągu dnia potrafię okiełznać ale ciągłą bezsenność nie.
Zmierz sobie wtedy cisnienie i puls. Jesli sa wysokie nie zemdlejesz. Mdleje sie przy niskich parametracg, tlumaczyl mi to lekarz.Oczywiscie bez skrajnosci.No idę, ja zdaję sobię sprawę, ze branie jakichkolwiek leków w ciąży bez konsultacji jest dość słabe. Ale mnie po odstawieniu męczą takie zawroty głowy, ze boję się zwyczajnie, ze gdzieś nawet na ulicy czy w wannie upadnę i będzie tragedia. Trafiłam na psychiatrę, który powiedział ze na lekach rodzą sue martwe i chore dzieci...
Na kiedy masz termin?dawno tu się nie udzielałam.........ale śledze na bieżąco.........co się dzieje że kilka dni cisza...pogoda dopisuje i wszyscy zajęci??? Czy wiecie co z maluszkiem Ewna4???
U mnie na razie ok chociaz miałam złe dni.....pokazał mi się śluz i od razu lęki....że za wczesnie na poród, że to pewnie już czop...i tak dwa dni......ale to jak na razie jednorazowa sprawa na szczęście z tym śluzem.....no i oczywiście szybko walizkę spakowałam.......
termin na cc już ustalony...psychiatra nie kazała odstawiac leku.....dopiero po połogu mamy zmniejszać dawkę .....
Będziemy trzymacCześć dziewczyny.
Ja dzisiaj byłam u lekarza, wszystko ginekologiczne ok. Jak to pan doktor stwierdził, nic tylko rodzić dzieci. W sobotę wyjeżdżam na urlop do mojej ukochanej Chorwacji, no cóż zobaczymy czy będą to niezapomniane wakacje.
Pozdrawiam serdecznie
Trzymajcie za mnie kciuki żebym miała więcej odwagi.