reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
o tak.cieszę się,że mnie tak na spontanie wycìągnęły.objawy mi przeszły ot tak.A teraz obejrzałam Wikingów i czuję się super!
Wiecie co ja tez wczoraj czulam sie bardzo dobrze po poludniu i wieczorem, mialam w glowie mnostwo pozytywnych mysli, moze dlatego tez ze zdolalam przełamac sie w jednej kwestii. dzisiaj też nie jest zle ,ale gdzies tam tli sie lęk w srodku ze bedzie tak jak wczesniej

U mnie ostatnio wszystkie lęki się nasilają. Panicznie boję się przedwczesnego porodu. A najgorsze jest to że brzuch twardnieje i szyjka się skraca co potęguje mój lęk:(

Wiecie co ja tez wczoraj czulam sie bardzo dobrze po poludniu i wieczorem, mialam w glowie mnostwo pozytywnych mysli, moze dlatego tez ze zdolalam przełamac sie w jednej kwestii. dzisiaj też nie jest zle ,ale gdzies tam tli sie lęk w srodku ze bedzie tak jak wczesniej
a to tak jak u mnie.ale staram się nie walczyć i widzę,że wtedy to działa...najgorzej jak załącza się stary program nakręcania lęku..ale myślę,że małymi krokami damy dziewczyny radę!

reklama
Do góry