reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarówki z nerwicą

no musze cos takiego wprowadzic tyljo w te lato tez ciezko bo tu basen tu jakies frytki lod itp i kasa leci ... od wrzesnja pewnie bd lepiej teraz zas jakas infekcja znowu na leki musze wydac nas jest tylko 3 ja maz i 4latek no ale trzeba cos z tym zrobic to tak nie moze byc, ze czlowiek dwie wypkaty ma coprawda wisi hipoteka na nas no ale i tak powinno nas byc stac na nornalne zycie a tu dupa, ze sie tak wyraze... no ja bym chciala cc nie wyobrazam sobie naturalnego porodu naprawde :( strasznie sie boje...
my nie chodzimy na baseny tylko kupiliśmy swój i juz koszt odpada , lody kupuje takie duże w markietach i wafelki do tego i mala wsuwa aż sie trzęsie . Frytki robimy swoje bo jak widziałam te stare frytury w barach to masakra . Wiadomo ze nieraz cos trzeba kupic np słodycze ale dasz rade idzie to ogarnąć ja jestem zmuszona bo u nas dużo na leki i ba lekarzy idzie ba córkę . A ona dużo owoców musi jeść a wiadomo ze to drogie jak pies

reklama
no u mnie od września corka idzie do 3 klasy wiec kasy pójdzie więcej do tego obiady w szkody ponad 100zl a do tego w maju 2019 ma przyjęcie i trzeba tyłek spiąć bo to tez koszt będzie spory

Dlaczego nie możesz rodzić SN?? Ja nawet nie myślę o CC, wogole jakoś mało o porodzie narazie myslalam , ale czym bliżej to tym bardziej zaczynam się bać
Ja jeden porod mam za soba i mam 0o nim taki lek, ze szok nie wierze, ze cc moze bgc gorsze bol byl nie do zniesienia, dodatkowo boje sie, ze bede miala jeszcze wieksze problemy z oczami albo, ze umre przy porodzie aaaa masakra

no u mnie od września corka idzie do 3 klasy wiec kasy pójdzie więcej do tego obiady w szkody ponad 100zl a do tego w maju 2019 ma przyjęcie i trzeba tyłek spiąć bo to tez koszt będzie spory
Ani nie gadaj my musimy teraz kupic pellet na zime a to znow koszt niemaly... :/ no nic trzeba jakos sie nauczyc zyc bo to jest dramat... a na wakacje sie gdzies wybieracie? Tj to, ze ja nie lubie w domh przebywac ciagle bym gdzies jezdzila a to sie wiaze z wydawaniem pieniedzy bo sam wyjazd to paliwo okolo 10 zl conjamniej :/

Dlaczego nie możesz rodzić SN?? Ja nawet nie myślę o CC, wogole jakoś mało o porodzie narazie myslalam , ale czym bliżej to tym bardziej zaczynam się bać
pierwsza ciąża zakończyła sie cesarka z powodu guza w macicy jakiego miałam , potem przeszłam jeszcze 2 operacje usuniecia tego guza na tym samym cieciu co CC no i juz 6 lat temu po tych operacjach powiedziano mi ze u mnie tylko 1 ciąża jeszcze wchodzi w grę i to tylko przez CC bo powloki brzuszne nie wytrzymają :( wiec ja juz wiem od dawna . Szczerze ja wolałabym sn bo po CC dochodzę ok 2 miesięcy do siebie :(

Ani nie gadaj my musimy teraz kupic pellet na zime a to znow koszt niemaly... :/ no nic trzeba jakos sie nauczyc zyc bo to jest dramat... a na wakacje sie gdzies wybieracie? Tj to, ze ja nie lubie w domh przebywac ciagle bym gdzies jezdzila a to sie wiaze z wydawaniem pieniedzy bo sam wyjazd to paliwo okolo 10 zl conjamniej :/
no u nas drzewo tez teraz do kupienia na zimę a kupujemy tylko Buk suchy a ro koszt na zimę ok 4 tys. My narazie nigdzie nie jeździmy a teraz nawet ja nie mogę bo nie ruszam sie z domu ,cały czas leze albo robię
spacerki 3 x po 30min
u nas corka praktycznie co 2 tygodnie jeździ na 2-3 dniowe szkolenia ,3-4 h szkoleń dziennie a potem maja ogniska i inne atrakcje wiec luz . My tez z nia jeździmy wtedy ale teraz to ja odpadam wiec maz będzie jeździł

no u nas drzewo tez teraz do kupienia na zimę a kupujemy tylko Buk suchy a ro koszt na zimę ok 4 tys. My narazie nigdzie nie jeździmy a teraz nawet ja nie mogę bo nie ruszam sie z domu ,cały czas leze albo robię
spacerki 3 x po 30min
u nas corka praktycznie co 2 tygodnie jeździ na 2-3 dniowe szkolenia ,3-4 h szkoleń dziennie a potem maja ogniska i inne atrakcje wiec luz . My tez z nia jeździmy wtedy ale teraz to ja odpadam wiec maz będzie jeździł
A to masz zagrozona ciaze? Czy bardziej przez nerwice??

pierwsza ciąża zakończyła sie cesarka z powodu guza w macicy jakiego miałam , potem przeszłam jeszcze 2 operacje usuniecia tego guza na tym samym cieciu co CC no i juz 6 lat temu po tych operacjach powiedziano mi ze u mnie tylko 1 ciąża jeszcze wchodzi w grę i to tylko przez CC bo powloki brzuszne nie wytrzymają :( wiec ja juz wiem od dawna . Szczerze ja wolałabym sn bo po CC dochodzę ok 2 miesięcy do siebie :(
Ojej , no to rzeczywiście przeszłaś trochę ,ja się boję bólu , ale pocieszam się myśląc że prawie każda kobieta to przechodziła i jakoś to przeżyły , będziesz dłużej dochodzić do siebie ale przynajmniej będzie bez bólu :)

reklama
Do góry