pchelka10.05
Zadomowiona(y)
Dziewczyny a bolą was plecy tak w połowie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A masz już jakaś poprawę po serataninie ? Mówił ci lekarz czy masz brać ja do końca czy tylko drugi trymestr ? Za niedługo znów będzie lepiej jak wróciłaś do leków '![]()
A ja znów jestem chora, mam cały nos zapchany i od godziny nie śpię , ta pogoda mnie dobija bo przez klime cały czas choruje....potem nie śpię i się denerwuje. Mnie kręgosłup bolał w drugim trymestrze około 17 tygodnia zaczął , przy kości ogonowej, robiłam ćwiczenia i mąż mnie masował żeby mi to przeszło, w trzecim trymestrze już mi to minęło .
A w którym jesteś tygodniu ciąży?Jest trochę lepiej na pewno, bo już nie wpadam w panikę że zaraz umrę..ale niestety natrętne myśli jeszcze nie odpuściły, jeszcze za wcześnie. Jak w ciągu dwóch tygodni nie ustąpią, to mam zwiększyć dawkę do 1,5 tabletki.
Lekarz nie kazał mi odstawiać leków do porodu, ewentualnie zmniejszyć dawkę. Ale to poczekamy jak będę się czuła.
W 17 teraz jestem.A w którym jesteś tygodniu ciąży?
Od 3 tygodni. Najpierw brałam pół tabletki dwa tygodnie, a teraz jedną. I czekam na poprawę...A od kiedy bierzesz leki na nerwice?
To teraz boerzes ile mg ?Od 3 tygodni. Najpierw brałam pół tabletki dwa tygodnie, a teraz jedną. I czekam na poprawę...