reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Będe ostra jak "jagular z puchatka " ;-)

a wracając do hustawki to o takie cuś mi chodziło :tak:
Masz nawet haki w komplecie i nie musisz dodatkowo bulić ;-):dry:

Ola dobry pomysł z tymi woreczkami Jana Niezbędnego :tak:
Ja korzystałam z reklamówek z supermarketów :-p:sorry2:
czasami było mi głupio w sklepie pakować chleb w 7 reklamówek ;-):-D:-D
No ale najwazniejsze ze tak jak mowilysmy ze mozna do metalowej futryny przyczepisc.A co do reklamowek to i ja tak robie...robilam:-pa i do tej pory zwijam w markecie wiecej torebek niz mi potrzeba:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
można i to za 30 zł- klasyka.Łza się w oku kręci.
tu jest huśtawka skoczek, ale tak jak na foto- tu nas nie da rady przymocować: HUŚTAWKA DISNEY TYGRYSEK SKOCZEK BCM!!! (306428362) - Aukcje internetowe Allegro

aha...
Kobiety przez was wycinają amazońska puszczę- nie dość, ze jednorazowe pieluszki które rozkładają sie wieki całe to jeszcze stos reklamówek... ja to będę ekologiczna, tetra itp. a jak znam życie- to w marzeniach tylko:-)
No prosze jakie pmyslowe zawsieszenie skoczka.Czego to czlowiek nie wymysli....

No ale tak naprawde ostatnio w tesco pojawily sie torby z materialu i ja tez ja kupilam i spakowalam w nia zakupy z mysle ze na kolejne ja zabiore ale niestety ciagle zapominam ja zabrac i znow kolejne folie do domu znosze:-p:baffled:

można i to za 30 zł- klasyka.Łza się w oku kręci.
tu jest huśtawka skoczek, ale tak jak na foto- tu nas nie da rady przymocować: HUŚTAWKA DISNEY TYGRYSEK SKOCZEK BCM!!! (306428362) - Aukcje internetowe Allegro

aha...
Kobiety przez was wycinają amazońska puszczę- nie dość, ze jednorazowe pieluszki które rozkładają sie wieki całe to jeszcze stos reklamówek... ja to będę ekologiczna, tetra itp. a jak znam życie- to w marzeniach tylko:-)

szopek ale to sie da zainstalowac na zwykłej futrynie !
Mój Mateusz odkręcił tą metalową łapkę co ja montujesz na tej framudze i wkrecił zwykły hak i na za ten hak zachaczył tą sprężyne ...zrozumiałaś ? :-p:laugh2:

wracając do amazońskiej puszczy ...to ja już cie widzę urobiona po łokcie w stosie pieluch tetrowych a potem rozwieszającą je wszytkie na sznurach przeciagnietych po całym mieszkaniu :tak::-D:-p;-)

Minka super a jaka cena:szok:ze tez komus sie oplaca tak ryzykowac i wystawiajac ciuszki i tylko 1zl dostac:sorry2: mi by sie nie chcialo isc na poczte io stac w kolejce zeby to komus wyslac:-p

L4dY-bIrd 95 w ciucholu? to chyba kazałaś im wszystko spakować i przesłać na adres...

L4dY-bIrd 95 w ciucholu? to chyba kazałaś im wszystko spakować i przesłać na adres...

noooo...wytargałam ogromną reklamówe ...bodziaki , ciuszki dla małej takie wiesz...dla młodej laseczki :-p i dla Jasia pare ciuchów też znalazłam :tak:.
W taki sposób mam cała wyprawkę dla małej na okres od 0-3 miesięcy :tak:

a widziałam zajebiste spodnie nexta ..na malucha takie miekkie dzinsiki z bawełenka pod spodem i na gumeczce ..ale sie powstrzymałam :sorry2:

reklama
a ja byłam w 5-10-15 i byłam zszkokowana pozytywnie:-) ze tak niskie ceny są śpiochów, nawet w supermarkecie gdzie gorszy jest materiał są droższe.
pozdrawiam

Do góry