reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

My mamy chrzciny 14 grudnia jest zaproszonych 25 osób więc, jak ktoś wpadnie na pomysł z zapytaniem co Zosi kupić to mu walnę linka z sankami bo mi jeszcze jakieś inne kupi:-D:-D:-D:-D

Cholibka, my mamy chrzciny za sobą. Co teraz?? :szok:
Niby są jeszcze święta (bo pod poduszką tych sanek sobie nie wyobrażam :baffled:), no ale będziemy na wigiliach rozstrzelonych po rodzince i ciężko byłoby zamówić jedne sanki od wszystkich :nerd:
Łeeee

reklama
Kangurka my w tym roku skupiamy sie na duzej choince i Konradku:tak:a my....nie wiem,moze cos skromnego,symboliczne prezenty:tak:chcialabym sanki co znaczyloby ze jest snieg a niestety go tu brak:no:inne sa swieta jak jest bialo:tak::-)
oki uciekam bo cos wszystkie sie pochowalyscie:-)slodkich snow wam zycze papatki:-):wink:

Kangurka sanki super :-)

A co do zabawek to trzeba liczyc sie sie jak je da na gwiazdke to dzieci bede juz o miesiac starsze ,potem kolejny miesiac szybko zleci i napewno dzieciaczki beda wiecej rozumiec co do czego sluzy ;-)
A ja mysle nad kupnem takiego zegara dla Vanesski,jest on od 3 lat i moze bardziej ja zdyscyplinuje no co jest kiedy pora i kiedy konczy sie np zabawa i czas spania sie zbliza czy wogole...macalam go w sklepie i spodobal mi sie.
Fisher Price - ZEGAR - POLSKA GWARANCJA W-wa sklep (489015202) - Aukcje internetowe Allegro

Szukam wlasnie krzeselka do karmienia na allegro i w ofercie sa tez krzeselka do karmienia z IKEA. W sklepie kosztuja 50zl a na allegro nawet 80 czy 100zl plus przesylka :szok::szok::szok::baffled:

Mm i tak ludzie od takiego sprzedawcy kupia za taka cene,nie wszyscy maja dostep do IKEA zreszta nie tuylko do tego sklepu ale ogolnie a i tez z lenistwa ;-)

iwonka Ty kupiłaś ten zegar dla małej czy zamierzasz kupić?? bo od dziś w Realu są one po 109zł ...

Szukam wlasnie krzeselka do karmienia na allegro i w ofercie sa tez krzeselka do karmienia z IKEA. W sklepie kosztuja 50zl a na allegro nawet 80 czy 100zl plus przesylka :szok::szok::szok::baffled:

Nie kupowałam ( może jeszcze) ikeowskich rzeczy przez allegro ale to jest tak, ze niektóre rzeczy z ikei są niepowtarzalne. Ja np. mam bardzo daleko do ikei i licząc dojazd taniej by mi wyszło kupić przez allegro. Na pewno taniej, bo kupiłabym tylko to co chcę i planowałam a na miejscu na pewno nie mogłabym się oprzeć wielu rzeczom i wjechałbym sobie na debet :-p.
To niestety jest tak, ze majac niektóre sklepy na miejscu cos jest oczywistego i banalnego, dla ludzi z prowncji to jednak duze halo.

Jesli chodzi zaś o krzesełko to polecam nam nam delti. jest bardzo porządnie wykonane, cerata nie jest taka sztuczna gumiasto-plastikowa tylko jakaś milsza, ma wkładkę bawełnianą( niby dla niemowląt, ale nie podwyższa ni nic, tylko się na pewnie milej siedzi). Wszystko jest mięciutkie itp.
Meble dziecięce - Deltim Krzesełko do karmienia
afkors taniej na allegro:
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
choć ja kupowałam na innej aukcji jeszcze po 199zł i wszystkie nie poszły, więc może jeszcze rzucą.
U mnie w mieście krzesełka kosztują od 240-280 i to takie ??? mixy . Nawet nie ma porównania.

reklama
Co do krzesełek to wiem że Zosia dostanie z Chicco
http://www.allegro.pl/item486847428_krzeselko_chicco_polly_2w1_kolor_safarii_wys_12_h.html
strasznie mi się ono podoba:tak::-) i wydaje się być bardzo praktyczne:-)
Co do sklepów Ikea to jest tak, że u nas nie ma w zachodniopomorskim najbliżej mamy do Berlina potem do Poznania, więc jak by mnie coś interesowało z Ikea to bym pojechała jak by nie było tego na allegro, ale Szopek miałam rację na jednej rzeczy by się nie skończyło:laugh2::tak:

Do góry