reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Ja zaktualizowałam swoją listę ciuszków i mam na 56:

- bodziak z krótkim rękawkiem 4x, bez rękawków 2x, z długim 11x
- kaftaniki - 10 szt
- śpioszki 3x
- półśpiochy 3x

Na 62:

- kaftaniki 11x
- bodziak z krótkim 2x, bez rękawa 3x, z długim 11x
- krótkie i długie spodenki (takie dresikowe) po 1 szt.
- półśpiochy 5x
- śpiochy 14x
- 3x pajacyki

Na 68
- 5 bodziaków
- śpiochy
- komplecik śpiochy + kaftanik 3x

Na 74
- dresik
- kaftanik
- półśpiochy 2x
- śpiochy 1szt
- 3 bodziaki

I jakiś bodziak na 86

Do tego 19 czapeczek w tym cienkie i grubsze, 7 śliniaków, dwa grubsze pajacyki, dwa kombinezoniki na wyjścia, jeden grubszy drugi cieńszy i 3 komplety niedrapek. Za to nie mam żadnych skarpet :-D

Podejrzewam, że połowy z tego moje dziecię nie zdąży ubrać :sorry:

Do tego mamy rożka i takie ręczniczki
DSCN1312.jpg

i kocyk od babci
DSCN1316.jpg

Pościel się szyje u drugiej babci, bo kołderka też już jest.

Vivienne wow ;-) ja napisałam tylko do rozm.62 a jeszcze większe rozmiary to mam 2 worki w szafie schowane :-p
Kupiłam dziś proszek Lovella czy jakoś tak

U mnie to na razie wszystko, na większe rzeczy przyjdzie czas, będą wtedy ciuszki po chrześnicy męża podobno. Na razie nowych ciuchów się nie spodziewam, mam nadzieję, że wszystkie ciocie będą pytać czego brak i nie poprzynoszą kolejnych :-D

reklama
Vivienne, Fiolka naprawdę macie pokaźną kolekcję i pomyśleć, że ja jeszcze nic nie mam. :zawstydzona/y:

Dziewczyny a macie już pościel? Jeśli tak to ile kompletów i czy zamawiałyście może na allegro?
A czy monitor oddechu to przydatne urządzenie, ma któraś z was?

Ostatnia edycja:
Do góry