reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Ja kupuję dla nas, naszą dajemy małej, a kołderkę małej dajemy dla Piotrusia, bo niuni już spod niej nóżki wystają :laugh2: Kupiona kiedyś w Ikea razem z poduszką, świetnie się pierze, nie zmieniła kształtu (kołderka, bo podusię chyba nową kupimy). Materacyk do łóżeczka też kupujemy zwykły, poliuretanowy, u Iduni się sprawdził, więc nie widzę sensu teraz płacić krocie za trawiaste czy inne :tak: Powłoczki tez kupujemy, bo różowe i w kwiatuszki raczej niuniusiowi nie pasują :happy:

Ja kupiłam becik, którego teraz żałuję ... myślę, że on się nie nadaje do szpitala za bardzo przekombinowałam i chyba muszę kupić drugi najzwyklejszy ... chciałam z prawdziwej wełny antyalergiczny, antykolkowy ...
Jestem zła sama na siebie, że się dałam namówić ...:eek: becik.jpg
Możecie mi poradzić jaki najlepszy będzie do szpitala ? Twardy czy miękki ? Bo ten to jak zwykły kocyk ...

Majja nie kupuj drugiego rożka, bo one właściwie w ogóle się nie sprawdzają. Lepiej weź otulaczek, zdecydowanie lepiej "trzyma" dzidziolka, który czuje się bezpiecznie tak ciasno (w porównaniu z rożkiem) otulony, no i jest bardziej stabilny, a przez to bezpieczny :tak: Ja też go kupuję :happy:
Jest tego troszkę, ale ja chyba wezmę od nich, bo mi się najb. podobają, szczególnie classic beż :tak:
MOTHERHOOD__OTULACZEK dla noworodka (2681785271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Betiks - ooooo jaki ładny ... w takim razie go kupuję i też kolor 10 ,bo uwielbiam beże i brązy :)))) patrze właśnie na stronkę Motherhood i mają z takim samy wzorkiem pieluszki :))))

Ten felerny zakup wystawie na allegro, może jakaś kolejna wariatka gadżeciara się na niego pokusi :-)

Bulkaasia z podusią super , do łóżeczka potem czy do wózka będzie idealny ... zamówiłam ten otulacz z oficjalnej stronki motherhood , ale może faktycznie ten mój rożek też zostawię tak na wszelki wypadek tylko czy z takim wełnianym jak wpadnę do szpitala nie będą na mnie patrzyli jak na wariatkę :szok:

Majja mysle że bedzie po prostu za ciepł. Na oddziałach jest potwornie goraco i dzieci sa ubrane jedynie w body i to z krótkim rekawem lub sam kaftanik i pieluszkę owiniety takim rożkiem bawełnianym jak szmatka:-p (.....o matko przypomniała mi sie taka miękka ciepła pachnąca niepowtarzalnie kuleczka:-D bo w tych rozkach pokutane to jak takie kuleczki hehe)
Co do samego rożka to ja nie kupuję, bo nie uzywałam przy córci, za sztywy mi był nawet bez tych plecków usztywnianych i zawijalam ją w kocyk własnie. Też mam od dawna chetkę na te otulacze z motherhood i jesli już to taki kupię:tak:

Sarka ja go kupiłam ponieważ na stronie mojego szpitala pisze, że muszę mieć rożek dla dziecka ... pieluszki kolorowe flanelowe też zamówiłam w razie czego ... w tym szpitalu pojawię się z walizkami tak dużymi jak na wakacje coś czuję ... dla mnie to nowość i pewnie połowa rzeczy się nie nada z tego co mam ...
i jeszcze faktycznie kocyk by się przydał :eek:

reklama
Do góry