reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
U mnie w rodzinie niestety były różne sytuacje losowe po któych zrobiłam się dosyć przesądna :) i tak powinnam zaczekać do samego końca z zakupami ale stwierdziłam, że 7 miesięcy to wystarczająco długo ;)

sa_raa do 7 miesiąca spokojnie wystarczy, ja pierwszą ciąże straciłam w tym roku więc też nie kupuje jak inni od razu. Ale pod sam koniec ciąży latać po sklepach z wielkim brzuchem też mi się nie widzi wole zrobić to trochę wcześniej ;)

ja dokladnie tak samo :) w pierwszej ciazy jak tylko sie dowiedzielismy, kupilismy przesliczna, sportowa bluzie... do dzisiaj jak na nia patrze mam lzy w oczach... tak sie strasznie cieszylismy i kilka tygodni pozniej stracilam malenstwo... a bluzia zostala... dla mlodszego braciszka lub siostrzyczki... :)

teraz zbieram prezenty ;-) ale sama nie kupuje na razie. nie wiem, czy az do 7 mies wytrzymam, ale raczej tak!

Kobietki współczuje :-[ naprawde bardzo mi przykro :( ale te dzieciaczki napewno przyjdą na świat wtedy kiedy trzeba i zdrowiusie i ładniusie i w ogłe naj....... :D

Prezenciki ja też zbieram :p

moja pierwsza ciaza tez niestety zakonczyla sie przedwczesnie, ale to bylo tak wczesnie ze nawet nie zdazylam nic kupic, ale z Hania w ciazy to juz sie balam kupowac cokolwiek i wszystko bylo na ostatnia chwile, a jak sie okazalo ze ostatni miesiac mam lezec to musialam sie zdac na meza i jeszcze dokupowal rzeczy jak bylam z Hania w szpitalu ::)

teraz to wiekszosc juz mam, jak bedzie dziewczynka to w ogole luz, jak chlopiec to nie wszystkie rzeczy sie nadadza ale zawsze mniej kupowania :), chociaz to takie fajne ale jak kasy niet to .....

A ja latałam po sklepach z wielkim brzuchem w ósmym i dziewiątym miesiącu ;D Wózek kupiłam 3 tygodnie przed porodem.
Dziewczyny, wiem co czujecie po stracie dzidzi :(

reklama
ja mam jakies pojedyncze ciuchy ktorym nie moglam sie po prostu oprzec
wiem tez ze w spadku dosteniemy tony rzeczy od znajomych wiec nie szaleje
ale ostatnio po buszowaniu w HM dzieciexym juz nie moge sie doczekac wypuszczenia sie na zakupy ;)

Do góry