reklama
sa_raa do 7 miesiąca spokojnie wystarczy, ja pierwszą ciąże straciłam w tym roku więc też nie kupuje jak inni od razu. Ale pod sam koniec ciąży latać po sklepach z wielkim brzuchem też mi się nie widzi wole zrobić to trochę wcześniej 
..aenye
Mama grudniowa'06
ja dokladnie tak samo
w pierwszej ciazy jak tylko sie dowiedzielismy, kupilismy przesliczna, sportowa bluzie... do dzisiaj jak na nia patrze mam lzy w oczach... tak sie strasznie cieszylismy i kilka tygodni pozniej stracilam malenstwo... a bluzia zostala... dla mlodszego braciszka lub siostrzyczki...
teraz zbieram prezenty ;-) ale sama nie kupuje na razie. nie wiem, czy az do 7 mies wytrzymam, ale raczej tak!
teraz zbieram prezenty ;-) ale sama nie kupuje na razie. nie wiem, czy az do 7 mies wytrzymam, ale raczej tak!
atol
Fanka BB :)
moja pierwsza ciaza tez niestety zakonczyla sie przedwczesnie, ale to bylo tak wczesnie ze nawet nie zdazylam nic kupic, ale z Hania w ciazy to juz sie balam kupowac cokolwiek i wszystko bylo na ostatnia chwile, a jak sie okazalo ze ostatni miesiac mam lezec to musialam sie zdac na meza i jeszcze dokupowal rzeczy jak bylam z Hania w szpitalu :
teraz to wiekszosc juz mam, jak bedzie dziewczynka to w ogole luz, jak chlopiec to nie wszystkie rzeczy sie nadadza ale zawsze mniej kupowania
, chociaz to takie fajne ale jak kasy niet to .....
teraz to wiekszosc juz mam, jak bedzie dziewczynka to w ogole luz, jak chlopiec to nie wszystkie rzeczy sie nadadza ale zawsze mniej kupowania
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
ja mam jakies pojedyncze ciuchy ktorym nie moglam sie po prostu oprzec
wiem tez ze w spadku dosteniemy tony rzeczy od znajomych wiec nie szaleje
ale ostatnio po buszowaniu w HM dzieciexym juz nie moge sie doczekac wypuszczenia sie na zakupy
wiem tez ze w spadku dosteniemy tony rzeczy od znajomych wiec nie szaleje
ale ostatnio po buszowaniu w HM dzieciexym juz nie moge sie doczekac wypuszczenia sie na zakupy