reklama
A ja chyba dam sobie spokój z nowym łożeczkiem, bo ostatnio przeglądałam jeszcze moje (!!!!) łożeczko i jest całkiem ok. Dokupię płozy (po doświadczeniach z Alą nie wyobrażam sobie wychowania dziecięcia BEZ bujania) i będzie git. Kurde, kiedyś to dopiero porządne meble robili.
Tylko tak, jak chyba Miłka muszę dokupić jakąs kołyskę do sypialni (łóżeczko stanie w pokoju dziennym). Obserwuję allegro, ale tam ceny kołysek osiągają bajeczne kwoty!!! co jak co ale >150 zł to dla mnie przesada jeśli dziecko ma w tym przespać 3 miesiące. Poszperam w komisach.
Tylko tak, jak chyba Miłka muszę dokupić jakąs kołyskę do sypialni (łóżeczko stanie w pokoju dziennym). Obserwuję allegro, ale tam ceny kołysek osiągają bajeczne kwoty!!! co jak co ale >150 zł to dla mnie przesada jeśli dziecko ma w tym przespać 3 miesiące. Poszperam w komisach.
DItka jak masz taką możliwość to jasne, że ja bym została przy starym łóżekczku a za tą kaske kupiłabym Najśliczniejszy komplet pościeli full wypas.
A ja dla odmiany (twu twu twu) mam same dobre doświadczenia z allegro
NAwet po tej akcji z łóżeczkiem...przekonałam się, że wszystko da się załatwić.
Dal mnie minusami są dwie rzeczy:
1. Trzeba dobrze poszperać i porównać ceny ze sklepem bo czasem można przepłacić
2. Nie można dotknąć przymierzyć itp.
Ale i tak w większości przypadków i bynajmniej ja osobićie robie niezły interes
A ja dla odmiany (twu twu twu) mam same dobre doświadczenia z allegro

NAwet po tej akcji z łóżeczkiem...przekonałam się, że wszystko da się załatwić.
Dal mnie minusami są dwie rzeczy:
1. Trzeba dobrze poszperać i porównać ceny ze sklepem bo czasem można przepłacić
2. Nie można dotknąć przymierzyć itp.
Ale i tak w większości przypadków i bynajmniej ja osobićie robie niezły interes

chyba tak zrobię Sa_raa - będzie za zaoszczędzone pieniądze full wypas komplet pościeli, baldachim i karuzela (obowiązkowo - dziewczyny - obowiązkowo karuzela! Sama się zdziwiłam, jaki to super uspokajacz!!!)
No i allegro - tak jak to w handlu - są plusy i minusy. Sa_raa - gratuluję udanych tranzakcji. A jeśli chodzi o szperanie, to jesteś dla nas niezastąpiona:-)
No i allegro - tak jak to w handlu - są plusy i minusy. Sa_raa - gratuluję udanych tranzakcji. A jeśli chodzi o szperanie, to jesteś dla nas niezastąpiona:-)
..aenye
Mama grudniowa'06
huehue, a co do mutsy, w ogole nie umiem go prowadzic
jak oszolom normalnie wygladalam ;-)
i jest ciezki w ch....... naprawde, jeden z najciezszych wozkow, jakie prowadzilam chyba!!!
uhhhhhhhh

i jest ciezki w ch....... naprawde, jeden z najciezszych wozkow, jakie prowadzilam chyba!!!
uhhhhhhhh
Może trzeba wyregulować wahacze? Z mojego doświadczenia wynika, że to czy się lekko czy ciężko prowadzi nie zależy wbrew pozorom od wagi wózka, ale od szerokości stelaża i stopnia amortyzacji (np. na paskach duuużo lżej się prowadzi, mimo że wózek swoje waży)
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
ja to juz nie wiem co z tym wóżkiem
o buzzie przeczytałam tyle złych co dobrych opini
grrr
jeszcze ewentualnie rozważam speedi sx quinny i moze bebecara
i badz tu człowieku mądry
a co do allegro to ja jakos mam raczej dobre doświadczenie
warto czytac komentarze od innych kupujących!! to super wazne!!
no i ja zawsze jak sa drozsze rzeczy wybieram opcje placenia przy odbiorze albo jak to mozliwe odbior osobisty
tak np zrobilam z umywalką za 5 stów czy bateriami do wanny i umywalki
tak zawsze bezpieczniej
zawsze jest tez mozliwosc ze trafi sie na uczciwego allegrowicza i odda kaskę ze cos co nie spełnia oczekiwań
tak miałam np z czytnikiem kart
o buzzie przeczytałam tyle złych co dobrych opini
grrr
jeszcze ewentualnie rozważam speedi sx quinny i moze bebecara
i badz tu człowieku mądry
a co do allegro to ja jakos mam raczej dobre doświadczenie
warto czytac komentarze od innych kupujących!! to super wazne!!
no i ja zawsze jak sa drozsze rzeczy wybieram opcje placenia przy odbiorze albo jak to mozliwe odbior osobisty
tak np zrobilam z umywalką za 5 stów czy bateriami do wanny i umywalki
tak zawsze bezpieczniej
zawsze jest tez mozliwosc ze trafi sie na uczciwego allegrowicza i odda kaskę ze cos co nie spełnia oczekiwań
tak miałam np z czytnikiem kart