reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
U mnie stanęło na tym że do 29 lutego nie sprzedaję buzza, a potem kupimy z T albo nomada albo emmaljungę ceroxa.
O.

A sama dla siebie to bym kupiła tego c04;-)

Milka jak znajdziesz cos co sie rozklada to pokaz :-)

Lucky a co to za wozki????????? pierwsze slysze takie nazwy!

hehe, zapominacie o moim britaxie ;-)
podobny do buggstera. troche mniej aluminium ;-) dla mnie troszku ladniejszy, ale co sie komu podoba :-)
najwazniejsze, to zobaczyc na zywo!
mi akurat z deka przeszkadza, ze sie nie rozklada, ale nie az tak znowu bardzo. jest ladniusi i leciusi, i leciutenko sie prowadzi, a Filip juz sie przyzwyczail i glowa mu nie leci ;-)
ja bym sie na zaden nie zamienila. ale z tych tradycyjnych parasolek najbardziej widzi mi sie jane, super jakosc i dizajn, no i pelno zadowolonych uzytkowniczek ;-)

http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=1180

reklama
Do góry