ja mam elektroniczny na razie nie uzywalam.
post uwazaj z tym kciukiem. Corka kuzynki ma osiem lat i jeszcze czasami ssie kciuka. Moj brat dopuki ssal kciuka to mial proste zeby kiedy sie oduczyl(nie pamietam ile mial lat) to zeby ma strasznie krzywe i chyba zacznie nosic aparat. Teraz ma 27lat.
post uwazaj z tym kciukiem. Corka kuzynki ma osiem lat i jeszcze czasami ssie kciuka. Moj brat dopuki ssal kciuka to mial proste zeby kiedy sie oduczyl(nie pamietam ile mial lat) to zeby ma strasznie krzywe i chyba zacznie nosic aparat. Teraz ma 27lat.

dzisiaj jak dla mnie jest strasznie goraco wiec ubrałam małemu body z krótkim rękawem , spodnie no i skarpetki, ale jak szłąm przez park i zaglądałam do wózków to takie maluchy miały długi rękaw a jeden był przykryty kocem
W domu prawie zawsze, chyba, że tak jak dziś jest ok. 20 stopni, a na dworze jak tylko są upały, to wychodzi w samym body i skarpetkach i do tego pielucha lub kocyk do okrycia. Jak ja się zlewam potem na 30-stopniowych upałach, to nawet biorąc korektę na jej wiek, nie wydaje mi się, by musiała w bluzach biegać;-)