reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

dla mnie buzz ma jedna mala wade
ale to czasem i niekoniecznie tak sie robi
na sliskim blokuje sie kolo przednie
ale podobno w buzz 4 nie ma tego "problemu"
no i z ******* to ma maly koszyk na zakupy, a ja w swoim nie mam wcale koszyka :blink:
to chyba tyle

pabla, napisze pozniej troche bo dym mam maly

reklama
Ok, czekam na Twoją opinię:-)
poczytałam troche na gazecie, ale chyba przestanę tam czytać. Prawda jest taka że każdy wóżek ma negatywne i pozytywne opinie i chyba trzeba samemu podjać decyzję i tyle.

Mnie wizualnie buzz się podoba, nie wiem jak się sprawuje, bo nie jeździłam.
W kolekcji x landra 2009 podobno budkę powiększyli:dry:mogłaby być taka osuwana do przodu jak w chicco no ale niestety:-p
fuzzion mi się bardzo podoba, nawet wpisałam go na swoją listę :-D
co do fotelika to byłam napalona na maxi cosi priori albo tobi ale po długich dyskusjach stwierdziliśmy z mężem że kupimy chicco key (taki jak chyba ostatnio kamu sobie kupiła)z bazą i wydamy taką samą kasę jak za maxi cosi bez bazy, a dużo nie jeździmy więc chyba będzie ok:tak:

TOSIKA, LIWUS - wózeczek FUZZION można obejrzeć ( wg producenta ) w Hurtowni Maluszek, ul. Wyszyńskiego 11, Olsztyn.

Bedę wdzięczna jeśli któraś z Was w wolnej chwili będzie mogła tam podjechać i zobaczyć jak on wygląda, jakie ma kółka, jak z podnóżkiem, jak sie podbija i jak z tą przekładaną rączką jest, czy dobrze sie jeździ z rączką z każdej strony - ogólnie, tak jak byście oglądały wózek dla siebie:-)

No ja właśnie tego XLandera oglądałam na żywo - fajny jest, kółka ma mocarne, tylko cena zabójcza jak dla mnie, no i jest nei do samodzielnego podniesienia, więc odpada, bo ja bym w końcu chciała wsiąść do jakiegoś środka komunikacji z wózkiem:-p

No i mamy Buzza:-D
Jako ,ze ja jak sie na pale to juz nie poupszcze,to byla szybka pilka.
Rzeczywiscie zmartwilo mnie to ,co Pabla pisala,ale doszlam do wniosku,ze teraz w sprzedazy sa nowe modele takie QUINNY BUZZ 4 2008 + MEGA MEGA GRATISY bubumarket (546059426) - Aukcje internetowe Allegro, a ja kupilam ten starszy model Quinny Buzz Push Chair in Blue on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 15-Feb-09 13:49:11 GMT) ( nie ta aukcja,ale kolor ten sam) i jak na moje oko to ten starszy model ma wieksze siedzisko i zdecydowanie wieksza budke.Oprocz tego dostalismy kosz na zakupy,torbe i oryginalny spiwor. Pozniej pojde z mlodym na spacer przetestowac,to zdam relacje:tak:

Madzia, spoko
starszy model tylko pozornie ma wieksze siedzisko
w nowym jest gabka i jak dziecko siadzie to sie "powieksza"
poza tym do budki dostajesz takie ograniczenia
jak swieci slonce to zaslania
no i nowy jest lepszy bo ma podnozek i dziecko moze samo wsiasc
do starszego nie ma opcji
pasy masz regolowane a siedzisko u gory jest dosc szerokie wiec jak dziecko rosnie wozek jest super bo mozesz zdjac budke i jedziesz ;-) dla mnie to wozek bez wad, a kubelkek w speedi jest zdecydowanie glebszy i dla takich maluchow niewygodny w porownaniu z buzzem

Pabla, ten wozek jest do pupska (chicco) nie kupuj go, trzeszczy po 2 tygodniach i ma kijowy w uzytkowaniu material, a hamulec to totalna porzaka
lepiej zdecydowanie x-lander serio
chicco ma tylko dobre parasolki jak na moje

wozki jane sa fajne, ale nomad ewidentnie nie wart ceny :sorry2:
ten fuzzion to jakas masakra... odrazu widac ze kola to jakas pomylka... sporo chinczykow chyba wachalo ten plastik...

Ostatnia edycja:
Roni dzieki,ale zastanawia mnie jeszcze taka rzecz- ten wozek mi sie tak jakby buja,tzn tak jakby mial resory tam gdzie sie montuje siedzisko,czy to tak ma byc,czy kupilismy juz taki rozklekotany:confused:Ja nie jestem do tego przyzwyczajona,bo Speedi jest sztywny.Babka mowila,ze to jest takie bouncy,ale czy to jest oryginalnie:dry:.Ogolnie jest w bardzo dobrym stanie,lekkiie zadrapania,ale ogolnie czysciutki.Poradz,bo jak to rozjezdzony grat to oddamy.

reklama
Do góry