reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Sylcia, może na zdjęciu nie widać, ale one są na idealnie płaskiej podeszwie...choć tyle ustępstwa na rzecz praktyczności:tak: Buty kupowałam w Street, przecenione na 89 pln, cudem był mój rozmiar, bo reszta same powyżej 40, a spodnie w pimkie, gdzie swego czasu kupowałam rozmiar 34, a teraz......no nieważne:-)

A w trakcie jak to sobie pisałam, moja nieraczkująca dziewczynka przepełzała pół pokoju i wyciągneła wciśnięte pod szafę pudełko z biżuterią i z zapałem zaczęła przymierzać kolczyki.....a cisza jak makiem zasiał z zaaferowania, dlatego sie zainteresowałam:-)

reklama
Florka....wiadomo...świecidełka ważna rzecz:-):-):-) że nawet raczkować się można dla nich nauczyć:tak::tak:

Dzieki dziewczyny a szorty tak naprawdę po założeniu nie są takie krótkie:sorry2:chyba:-D
Surv – świetne buty i kolorek też fajny no i do tego płaskie:tak: cud mód
A te spodnie to mi na „wielką d*** ” nie wygladają więc bez takich proszę ;-):tak:

Agnik swietne zakupy! spodenki sexi, tunika tez niczego sobie;-)
Surv na butki juz nie patrze bo pekam z zazdrosci:tak:sliczneeeeeeee sa!!!!! ja tez chce takie!!! i spodnie rewelka!!!

Agnik zakupy super, no w tych spodenkach to pewnie super wyglądasz:tak:
Surv ale cudne buty, ja też takie chceeeeee!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:no i mój kolorek:tak:

Ale fajowe zakupy!
Ja też w takich szortach nawet po domu nie chodzę:sorry2: Zazdroszczę, bo są super!:tak:
Surv, strasznie lubię takie buciki - ekstra! I spodenki też w moim stylu:tak:

reklama
Agnik fajne te spodenki - planowałam sobie coś takiego kupić, ale po mojej ostatniej akcji kupowania dżinsów - gdzie z rozmiaru 28 przeskoczyłam na 30:szok: chyba zrezygnuję:baffled:
Surv buty extra:-):-):-) lubię ten styl butów:-D

Do góry